Tralies

Tralies - Freddie Scheltema | Nextbestfoodprocessors.com

...e een opening wordt afgesloten De dief wist te ontsnappen door de tralies door te zagen ... Tralies door Bart Debbaut | Scholieren.com ... .· o v (natuurkunde) (optica) een plaatje met een groot aantal parallelle lijnen erop dat diffractie vertoont voor licht··eerste persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van traliën Ik tralie. gebiedende wijs van ... Etters Achter De Tralies is een Amerikaanse documentaireserie bij RTL5. In dit programma zien we ontspoorde tieners die deelnemen aan een radicaal interventieprogramma om jongeren van een toekomst in de criminaliteit af te houden. De jongens en meisjes zijn in de leeftijd van elf tot achttien jaar. We krijgen een i ... Rappers Achter De Tralies gemist? Kijk het op TVblik! ... . De jongens en meisjes zijn in de leeftijd van elf tot achttien jaar. We krijgen een indringende, confronterende kijk in het harde leven achter de tralies van een ... Rappers Achter de Tralies: Realityserie waarin de bekende rappers Ronnie Flex, Willie Wartaal, Mr. Polska en Bokoesam de strijd aangaan tegen onrecht. De rappers onderzoeken op drie continenten hoe het is gesteld met mensenrechten en het recht op vrije meningsuiting. Overal ter wereld worden mensen opgepakt, onterecht veroordeeld en zelfs gemarteld om hun mening. Raambeveiliging bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Hardleerse Utrechter heeft lak aan 1,5 meter afstand én aan volksgezondheid: twee weken achter de tralies. Een 25-jarige man uit Utrecht die het vertikte om 1,5 meter afstand te houden en het ... Tralies (Paperback). Het leek niet direct het meest voor de hand liggende beroep voor Freddy Scheltema, toen hij zich in de jaren tachtig in het......

INFORMATIE

AUTEUR
Freddie Scheltema
DIMENSIE
6,22 MB
BESTANDSNAAM
Tralies.pdf

OMSCHRIJVING

Het leek niet direct het meest voor de hand liggende beroep voor Freddy Scheltema, toen hij zich in de jaren tachtig in het Verenigingsgebouw in Veenhuizen meldde als aankomend gevangenbewaarder, samen met tweehonderd anderen. Het eerste wat hij hoorde was: ‘Vijfenzeventig procent van wat hier zit heeft te lang haar’ en dat gold ook voor hem. Maar hij sloeg zich door de opleiding heen en werd al op zijn eerste werkdag geconfronteerd met een gedetineerde die zijn onzichtbare diamanten kwijt was, waarna Freddy hem hielp met zoeken. Dit verhaal typeert niet alleen de populatie waar hij mee te maken krijgt, maar ook de manier waarop hij er mee omgaat. Freddy vraagt de gedetineerden naar hun verhalen en vertelt ze boeiend en smakelijk in dit boek. Want elke cel heeft zijn verhaal. Soms triest, soms confronterend maar ook hilarisch.Zo is er Klaas Dakhaas, die regelmatig moet worden opgesloten en dan alle ramen van het Huis van Bewaring aan de buitenkant lapt. Of Piet, die zich nooit wast en dan met bingo de hoofdprijs wint: een fles shampoo. Het blijkt echter heel wat sterker spul te zijn, waarmee hij meteen is gedesinfecteerd. Of Bobbie, die altijd onschuldig is, Jan, die een ‘gouden drugslijn’ te pakken had maar door hebberigheid tegen de lamp liep en Valentina, die eerst Valentino was en vertelt hoe ze het dure leven in New York financiert.Een kijkje achter de tralies van een gesloten wereld.

Wil je het boek lezen?Tralies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Freddie Scheltema. Lezen Tralies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN