Ik ben 't zat! - de eerste stappen op weg naar autonomie

Ik ben 't zat! - de eerste stappen op weg naar autonomie - Reinhart Derkse | Nextbestfoodprocessors.com

...e blazen. Met een 'opwegkaart open science' komt een proces op gang waarin de werkgroep OSO (open science ondersteuners) op weg gaat naar het ideaal: optimale kenniscirculatie en doorwerking van praktijkgericht onderzoek ... Home | Learn2organize ... . In Informatieprofessional verschijnt een artikel over het proces. 'Ook ik zat in een losbandige periode vol sex en drugs. Ik vond de feesten altijd fantastisch en ook deze avond nam ik het ervan. We dronken stevig door en namen GHB. Ik zat naast Michel en Susan op de bank. Ik kon het met allebei goed vinden, maar was vooral graag in de buurt van Susan; ze was jonger dan Michel, lief en grappig. I k ben diep ger ... HOME VERBEELDINGSKR8| verbeeldingskr8 ... . We dronken stevig door en namen GHB. Ik zat naast Michel en Susan op de bank. Ik kon het met allebei goed vinden, maar was vooral graag in de buurt van Susan; ze was jonger dan Michel, lief en grappig. I k ben diep geraakt door alles wat je verteld hebt. ... Het is het eerste steentje in de vijver, de eerste stap op weg naar rust en geluk. ... Ik heb het onder andere over of je iemand moet blijven helpen of liefdevol moet loslaten of over de 5 stappen methode van leed naar liefde. 3 weken geleden ben ik geopereerd aan een breukje in mijn kin/onderhuidse ontsteking daar in de buurt, en aangezien het mijn grootste angst was, heeft de kaakchirurg een paar kiezen getrokken die er op den duur toch uitmoesten. Ik ben zeer opgelucht dat dat achter de rug is (mijn grootste angst is weg dus bij de angsttandarts straks moeten de eerste stappen 'makkelijker' zijn) Ik herken erg veel in wat jij beschrijft en ben ook op zoek naar goede begeleiding om activiteiten op te bouwen. De informatie die jij deelt helpt mij enorm! 7 mei heb ik verslag gedaan dat ik op de goede weg zit en dat ik nog zou laten weten hoe het gaat. Ik ben sinds 14-4 ziek. Ik geloof dat ik inderdaad wel op de goede weg naar herstel zit. En dan met het openbaar vervoer op weg naar het centrum: dat verloopt vlekkeloos. Eerst een metro en dan nog een tram en dan wat stappen. Maar het is erg druk daar waar ik afstap, in Sultanahmet. Het is de eerste dag van de ramadan en de gemeente voorziet eten voor iedereen buiten in het park. Overal zitten en staan groepjes mensen, familie ... Ik ben aan het herstellen van een gebroken heup. Voorlezen Print E-ma...

INFORMATIE

AUTEUR
Reinhart Derkse
DIMENSIE
11,30 MB
BESTANDSNAAM
Ik ben 't zat! - de eerste stappen op weg naar autonomie.pdf

OMSCHRIJVING

De auteur beschrijft het proces om te komen tot autonomie. Hij doet dat helder, eerlijk, stap voor stap en reëel. Hij verwoordt niet alleen de inzichten die noodzakelijk zijn in dit proces, maar benoemt ook de valkuilen en moeilijkheden op die weg. De belofte die hij doet als het toch lukt is zonder meer realistisch. Iedereen die autonomie wil bereiken kan hierin een handleiding vinden. Anderen die al op weg zijn zullen er veel in herkennen.

Wil je het boek lezen?Ik ben 't zat! - de eerste stappen op weg naar autonomie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Reinhart Derkse. Lezen Ik ben 't zat! - de eerste stappen op weg naar autonomie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN