MISS MARPLE MET VAKANTIE (M)

MISS MARPLE MET VAKANTIE (M) - Agatha Christie | Nextbestfoodprocessors.com

...West-Indië. De mensen in haar hotel lijken allemaal erg aardig ... Vakanties Israël | Zoover | De beste reviews & 506 reizen! ... . Maar dan sterft er plotseling iemand, en Miss Marple krijgt argwaan. Ze besluit de hotelgasten eens voorzichtig te gaan uithoren, want ze is ervan overtuigd dat één van hen niet zo aardig is als hij lijkt. Miss Marple is met vakantie in West-Indië. In haar hotel ontmoet ze majoor Palgrave, een man die veel praat, te veel zelfs. Als de majoor plotseling komt te overlijden, vindt Miss Marple al spoedig het bewijs dat de majoor vermoord is. Miss Marple met vakantie. Miss Marple is met vakantie in West ... Miss Marple met vakantie eBook: Christie, Agatha, Groen, L ... ... . Miss Marple met vakantie. Miss Marple is met vakantie in West-Indië. In haar hotel ontmoet ze majoor Palgrave, een man die veel praat, te veel zelfs. Als de majoor plotseling komt te overlijden, vindt Miss Marple al spoedig het bewijs dat de majoor vermoord is. Ze besluit de hotelgasten eens voorzichtig te g...

INFORMATIE

AUTEUR
Agatha Christie
DIMENSIE
5,32 MB
BESTANDSNAAM
MISS MARPLE MET VAKANTIE (M).pdf

OMSCHRIJVING

MISS MARPLE MET VAKANTIEMiss Marple is met vakantie in West-Indië. De mensen in haar hotel lijken allemaal erg aardig. Maar dan sterft er plotseling iemand, en Miss Marple krijgt argwaan. Ze besluit de hotelgasten eens voorzichtig te gaan uithoren, want ze is ervan overtuigd dat één van hen niet zo aardig is als hij lijkt. Iemand heeft iets te verbergen en een moord meer of minder komt er voor hem niet op aan.

Wil je het boek lezen?MISS MARPLE MET VAKANTIE (M) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Agatha Christie. Lezen MISS MARPLE MET VAKANTIE (M) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN