Kai-Mook

Kai-Mook - Guido van Genechten | Nextbestfoodprocessors.com

...en met zondag van 17:00h tot 21:30h. Phyo Phyo (36) was de mama van Kai-Mook, May Tagu, de recent overleden Qiyo en Tarzen ... Kai-Mook | HLN ... . De olifant werd dagelijks apart gezet zodat ze meer kon eten, maar ondanks de extra voeding en goede medische ... Kai-Mook (Hardcover). Maanden hadden de dieren erop gewacht. En al die tijd zagen ze de buik van mama olifant dikker en dikker worden. Als de dieren... Local Thai Street Food For Everyone. Page 1 / 5. Zoom 100% Terwijl Kai-Mook en haar familie in Planckendael duizenden fans charmeren, wordt er in de Egyptisc ... Olifanten (Kai Mook) - Spreekbeurten.info ... . Page 1 / 5. Zoom 100% Terwijl Kai-Mook en haar familie in Planckendael duizenden fans charmeren, wordt er in de Egyptische Tempel in de Antwerpse Zoo nog steeds hard gewerkt. Wel, dan ben je bij "Kai Mook Hill" op het juiste adres. MEER WETEN? IN DE BUURT. Phuket… zoveel te ontdekken. Het is niet aan ons om je te vertellen wat je moet doen in Phuket. Toch zijn er een aantal bezienswaardigheden die je tijdens je bezoek aan Phuket niet mag missen. Kai-mook de olifant. Kai-mook werd geboren op 17 mei 2009. Kai mook is het Thais woord voor "parel" . Zij woog 80 kg bij de geboorte. Haar papa heet Alexander. Hij is groot en sterk en weegt 5500kg. Haar moeder heet Phyo Phyo. De papa van Kai-Mook heeft een heel interessante job. Zijn werk is de andere vrouwtjes in de dierentuinen te ... Bekijk foto's en lees beoordelingen van de kamers van Kai Mook Hill B&B in Kamala, Thailand. Al...

INFORMATIE

AUTEUR
Guido van Genechten
DIMENSIE
5,43 MB
BESTANDSNAAM
Kai-Mook.pdf

OMSCHRIJVING

Maanden hadden de dieren erop gewacht. En al die tijd zagen ze de buik van mama olifant dikker en dikker worden. Als de dieren elkaar tegenkwamen, vroegen ze: 'En, is het babyolifantje er al? Het duurt nu wel heel erg lang!'Tot op een mooie lentedag Aap dolenthousiast riep: 'Het babyolifantje is geboren!' Elke geboorte is een mooie, ontroerende en verwonderlijke gebeurtenis. Dit boek brengt de verwondering voor de geboorte op een warme manier in beeld.

Wil je het boek lezen?Kai-Mook in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guido van Genechten. Lezen Kai-Mook Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN