Bekentenissen Van Een Gigolo

Bekentenissen Van Een Gigolo - Golden | Nextbestfoodprocessors.com

...g nieuwe borsten koopt en haar geld besteedt aan een sexy Gigolo ... 101 dingen die je moet doen voor je 12 bent | Boeken.com ... . Ze boekt een eersteklas ticket en laat Golden naar New York komen om haar te vergezellen op een expositie. Bekentenissen van een Gigolo book. Read reviews from world's largest community for readers. Ik vind mijn leven als gigolo fantastisch, maar ik ben nog s... Bekentenissen van een gigolo Golden. 9. Verschenen in 2010 bij Karakter Uitgevers BV. Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 1 Recensies ... Bekentenissen van een gigolo van G. Golden bestellen? ... . Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 1 Recensies 1. Literatuur & Romans Topics 0 Genre Literatuur & Romans Vertaald door Corry van Bree Uitgeverij Karakter Uitgevers BV Laatste editie Het e-book Bekentenissen van een gigolo, geschreven door G Golden, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bekentenissen van een gigolo is het verhaal van Golden, een moderne gigolo die zijn clientèle vindt in de wereld van vermogende erfgenamen en filmsterren. 'Ik hou van mijn le...

INFORMATIE

AUTEUR
Golden
DIMENSIE
9,66 MB
BESTANDSNAAM
Bekentenissen Van Een Gigolo.pdf

OMSCHRIJVING

Ontmoet Golden; adembenemend mooi, charmant en zeer serieus in zijn werk. Overdag probeert hij financieel het hoofd boven water te houden als jazzpianist in een café. 's Avonds werkt hij als exclusieve gigolo voor de rich and famous and gaat letterlijk alle deuren – of ze nu toegang bieden tot een limousine, een privévliegtuig of het duurste hotel in Amerika – voor hem open.

Wil je het boek lezen?Bekentenissen Van Een Gigolo in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Golden. Lezen Bekentenissen Van Een Gigolo Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN