De tanden van de topograaf

De tanden van de topograaf - F. Laroui | Nextbestfoodprocessors.com

...teren Literatuurprogramma. Het begint met twee recensenten: Thomas van den Bergh en Annemiek Neefjes, en met twee boekhandelaren Mark Schaap en Ton Schimmelpennink ... Passionate. Jaargang 9 · dbnl ... . Over hun favoriete boek. Verder praat Fouad Laroui over zijn roman De tanden van de topograaf, over een Marokkaanse jongen. 747AM, 14.30 uur. Bieden vanaf 8 euro. Verzendkosten zijn voor de koper. Kijk in mijn account voor andere boeken enzo. Misschien verzacht het de verzendkosten. 2500 Items er zit vast wel iets tussen. Rechtsboven in de De Nederlandse schrijver Fouad Laroui werd afgelopen jaar twee ... Judith en Jamal (HC) - Uitgeverij Van Oorschot ... . Misschien verzacht het de verzendkosten. 2500 Items er zit vast wel iets tussen. Rechtsboven in de De Nederlandse schrijver Fouad Laroui werd afgelopen jaar twee keer genomineerd voor de Prix Goncourt, de hoogste literaire onderscheiding in Frankrijk. Met zijn novelle Le jour où Malika ne s'est pas mariée (vertaald als De dag dat Malika niet trouwde ) en met de roman Une année chez les Français ( Een jaar onder de Fransen ), die volgend jaar in het Nederlands verschijnt. Fouad Laroui: De tanden van de topograaf. Vert. Frans van woerden. Van Oorschot, Amsterdam. ISBN 9028209840; 164 blz.-euro16. Debuutroman van de Marokkaanse, maar in Nederland wonende schrijver ... Oorsprong en ontwikkeling van de enkratitische ascese tot in het begin van de dertiende eeuw n. Chr. 015007: MEERBEKE, CHRIS - David Teniers de Jongere. De verloren zoon. 005174: MEERDINK, JORIEN/ JANSEN, ASTRID/ POOT, TRUDE - Bollenpelsters gevraagd. Seizoenarbeid van vrouwen in de Zuidhollandse bloembollenstreek tussen 1900 en 1960....

INFORMATIE

AUTEUR
F. Laroui
DIMENSIE
4,60 MB
BESTANDSNAAM
De tanden van de topograaf.pdf

OMSCHRIJVING

Op een dag besloten een paar dronken officieren een staatsgreep te plegen; vervolgens voegden ze de daad bij het woord, want dan moest het ook gebeuren ook. Ik was zentien jaar; die staatsgreep zei me nit zoveel. Ik begreep er zelfs helemaal niets van, in het begin.De verteller in deze tragikomische roman wordt wegens zogenaamd politiek incorrect gedrag van het franse lyceum in Casablanca gestuurd. Hij vertrekt naar het platteland in de hoop aan de ' boelitiek' te ontsnappen.

Wil je het boek lezen?De tanden van de topograaf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F. Laroui. Lezen De tanden van de topograaf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN