Schepen van de Koninklijke Marine in W.O. II

Schepen van de Koninklijke Marine in W.O. II - C. Mark | Nextbestfoodprocessors.com

... 1e druk Afmetingen 31 x 22 x 2 cm Aantal pagina's 184 pagina's Illustraties Nee ISBN13 9789060135228 ... 12 beste afbeeldingen van KONINKLIJKE MARINE (KM ... ... . Product Detail € 15,00. C. MARK - NU TE KOOP - 1997 - Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Titel: Schepen van de Koninklijke Marine in W.O. II ISBN10: 9060135229 ISBN13: 9789060135228 Schrijver: Mark, C. Uitgever: De Alk bv Plaats van uitgifte: Toen Duitsland op 10 mei 1940 Nederland binnenviel, één van de grootste koloniale mogendheden ter wereld, moest de Koninklijke Marine in Nederland het stellen met een verouderde kruiser, zes onderzeeboten, negen torpedoboten, een torpedobootjager, veertien kanonneerboten, zeven mijnenleggers, acht mijnenvegers, een antiek pantserschip als drijvende batterij en een tachtigtal vliegtuigen ... ... Boekwinkeltjes.nl - Schepen van de Koninklijke Marine in W ... ... ......

INFORMATIE

AUTEUR
C. Mark
DIMENSIE
5,89 MB
BESTANDSNAAM
Schepen van de Koninklijke Marine in W.O. II.pdf

OMSCHRIJVING

Een uniek en compleet overzicht van al die schepen die streden voor de bevrijding van ons land... In dit indrukwekkende boek beschrijft Chris Mark alle oorlogs- en hulpschepen waarover de Koninklijke Marine in de periode tussen 1939 en 1945 heeft beschikt. Het geeft daarnaast ook nog eens een overzicht van de schepen die in mei 1940 nog op stapel stonden of waren besteld. Van alle schepen worden naast uitgebreide technische gegevens ook beschrijvingen gegeven van hun prestaties in oorlogstijd. Zeer veel, vaak unieke en niet eerder gepubliceerde foto's verduidelijken de tekst en geven een goede indruk van de schepen en scheepstypen, die in de meest dramatische periode van de geschiedenis van de Koninklijke Marine in actie waren.

Wil je het boek lezen?Schepen van de Koninklijke Marine in W.O. II in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Mark. Lezen Schepen van de Koninklijke Marine in W.O. II Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN