De wijsheid van Father Brown

De wijsheid van Father Brown - G.K. Chesterton | Nextbestfoodprocessors.com

... Onze prijs: €16,99 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis Wat er ook van Chestertons werk zal blijven voortleven, de figuur van Father Brown zal moeilijk meer weg te denken zijn uit de wereld van de detectiveverhalen ... Father Brown (televisieserie) - Wikipedia ... . Wat een bewonderenswaardig type heeft de auteur met Father Brown gecreëerd! De klerikale detective is een kleine, gezette, alledaagse priester, met zwarte hoed, smoezelige paraplu en een verzameling pakjes in bruin Father Brown is een fictief karakter uit de detectiveverhalen van de Engelse auteur Gilbert Keith Chesterton.Father Brown treedt op in 51 verhalen en twee raamvertellingen.De verhalen zijn gepubliceerd tussen 1910 en 1936; het overgrote deel ervan is gebundeld in vijf boeken. De wijsheid van Father Brown book. Read 238 reviews from the ... Boek: De wijsheid van Father Brown - Geschreven door G.K ... ... .Father Brown treedt op in 51 verhalen en twee raamvertellingen.De verhalen zijn gepubliceerd tussen 1910 en 1936; het overgrote deel ervan is gebundeld in vijf boeken. De wijsheid van Father Brown book. Read 238 reviews from the world's largest community for readers. Wat er ook van Chestertons werk zal blijven voortleve....

INFORMATIE

AUTEUR
G.K. Chesterton
DIMENSIE
9,10 MB
BESTANDSNAAM
De wijsheid van Father Brown.pdf

OMSCHRIJVING

Wat er ook van Chestertons werk zal blijven voortleven, de figuur van Father Brown zal moeilijk meer weg te denken zijn uit de wereld van de detectiveverhalen. Wat een bewonderenswaardig type heeft de auteur met Father Brown gecreëerd! De klerikale detective is een kleine, gezette, alledaagse priester, met zwarte hoed, smoezelige paraplu en een verzameling pakjes in bruin pakpapier - gemodelleerd naar Father O'Connor, parochiepriester van Saint-Cuthbert in Bradford. Het ogenschijnlijk eenvoudige mannetje is terstond een wereldfiguur geworden en is dat gebleven tot op de huidige dag. In deze verhalenbundel wordt de lezer meegesleept in twaalf vreemde, opwindende avonturen: 'De fijnste korte misdaadverhalen die ooit geschreven zijn [... Over de auteur: G.K. Chesterton was een Brits romanschrijver, essayist en dichter. Over Father Brown schreef hij vijf verhalenbundels. Zijn belangrijkste historische werk is The Victorian age in literature (1913).

Wil je het boek lezen?De wijsheid van Father Brown in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G.K. Chesterton. Lezen De wijsheid van Father Brown Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN