De ongetemde man

De ongetemde man - J. Eldredge | Nextbestfoodprocessors.com

...en aanrader voor de mannen vandaag de dag ... De ongetemde man - Bob van Dijk's Blog ... . De schrijver vertelt vanuit een Bijbels perspectief wat er allemaal is misgegaan en hoe mannen hun hart terug kunnen krijgen, wanneer zij dit willen. Het boek draait om drie centrale punten die voor een mannenhart centraal staan: 1. Een strijd te vechten. 2. Het boek de ongetemde man is een aanrader voor de mannen vandaag de dag. De schrijver vertelt vanuit een Bijbels perspectief wat er allemaal is misgegaan en hoe mannen hun hart terug kunnen krijgen, wanneer zij dit willen. Het boek draait om drie centrale punten ... De ongetemde man - John Eldredge (1e druk 2004 ... ... . Het boek draait om drie centrale punten die voor een mannenhart centraal staan: 1. Een strijd te vechten. 2. De ongetemde man Recensie door M.J. de Haan 'In het hart van elke man is er een wanhopig verlangen om ten strijde te trekken, een avontuur te beleven en een mooie vrouw te redden.' Dit thema wordt uitgewerkt in het boek 'De ongetemde man' van John Eldredge...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Eldredge
DIMENSIE
8,94 MB
BESTANDSNAAM
De ongetemde man.pdf

OMSCHRIJVING

Elke man is ooit een jongen geweest. En jongens dromen dat ze helden zijn, boeven vangen en lieve meisjes redden.Maar op weg naar de volwassenheid zijn de meeste mannen innerlijk verwond, meestal door hun vader. En ze hebben hun dromen diep weggestopt. Ze proberen zich te handhaven in de zakenwereld, waar het draait om efficiëntie en resultaat. Bovendien wordt er, thuis en op hun werk, van hen verwacht dat ze fijngevoelig, communicatief en begrijpend zijn. Is aardig zijn en welvaart creëren dan het kenmerk van de nieuwe mannelijkheid?De moderne man is een gekooid dier. Hij lijkt getemd, maar diep in zijn hart sluimert de droom dat hij een held is. Als hij niet kan leven zoals God hem ontworpen heeft, zit hij niet lekker in z'n vel en grijpt hij naar het surrogaat. Of de lafaard in hem krijgt de overhand. En de kerken? Helpen die hem naar Gods ontwerp te leven? Wordt hij gestimuleerd gewaagde dingen te doen voor zijn Heer, te strijden tegen onrecht en zijn vrouw te laten merken dat zij een schoonheid is?De meeste kerken moedigen hem aan vooral plichtsgetrouw te zijn. Braaf. En als je om je heen kijkt, zie je dat heel veel mannen zich... vervelen in de kerk.Herken je hier iets in? Ga dan met John Eldredge op weg om je mannelijkheid te heroveren.

Wil je het boek lezen?De ongetemde man in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Eldredge. Lezen De ongetemde man Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN