Het kind in de tijd

Het kind in de tijd - Ian McEwan | Nextbestfoodprocessors.com

...ke gebeurtenis gooit zijn hele leven overhoop ... Het kind in de tijd - Ian McEwan - (ISBN: 9789076174518 ... ... . Op ontroerende wijze beschrijft Ian McEwan het verhaal van ouders die hun kind verliezen. Aan de kassa verliest hij even zijn aandacht en zijn dochter wordt gekidnapt. Deze gruwelijke gebeurtenis gooit zijn hele leven overhoop. Op ontroerende wijze beschrijft Ian McEwan het verhaal van ouders die hun kind verliezen. Met Het kind in de tijd won McEwan in 1987 de Whitbread Novel Award. De centrale plot van Het kind in de tijd do ... Jarig in corona -tijd? Zo maak je er alsnog een feest van ... ... . De centrale plot van Het kind in de tijd doet denken aan die van Tim Krabbé's Het gouden ei: iemand verdwijnt plots spoorloos op de meest doodgewone plaats. Maar waar Krabbé zich vervolgens concentreert op de wanhopige zoektocht van de echtgenoot, moet in deze roman van Ian McEwan de vader zien om te gaan met het onpeilbare verdriet na de verdwijning van zijn vijfjarige dochter. Het kind in de tijd (Hardcover). Het kind in de tijd opent met een onthutsende gebeurtenis.Stephen Lewis, succesvol kinderboekenauteur, gaat met...

INFORMATIE

AUTEUR
Ian McEwan
DIMENSIE
6,60 MB
BESTANDSNAAM
Het kind in de tijd.pdf

OMSCHRIJVING

Ian McEwan ontleedt bedaard en meedogenloos de totale ontreddering van Stephen Lewis die volgt op de verdwijning van het driejarige dochtertje van hem en zijn vrouw Julie.Op ontroerende wijze beschrijft McEwan het dramatische verhaal van ouders die hun kind verliezen.

Wil je het boek lezen?Het kind in de tijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ian McEwan. Lezen Het kind in de tijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN