Ik Voel Me Fantastisch, Jij Ook?

Ik Voel Me Fantastisch, Jij Ook? - Katerina Karanika | Nextbestfoodprocessors.com

...t jezelf te zijn en zo je dromen te verwezenlijken ... Ongelukkig In De Relatie Zonder Reden - 10 Onmisbare Tips! ... . Katerina Karanika is opgegroeid in Griekenland en heeft psychologie gestudeerd in Nederland. Ze heeft een coaching- en adviesbureau en schreef de boeken lk voel me fantastisch, jij ook? en Je kunt meer dan je denkt!. Ben jij al tijden niet fit, voel je je ... bied je stapsgewijze adviezen en leer je op een positieve manier je leefstijl aan te pakken zodat jij je weer "Fit en Fantastisch ... ze sport en is hierdoor zelf ook vele kilo's l ... bol.com | Ik Voel Me Fantastisch, Jij Ook?, Katerina ... ... ... ze sport en is hierdoor zelf ook vele kilo's lichter. Daarmee ook een voorbeeld voor anderen. Als ik Sanne tegenkom dan denk ik altijd: Jij zit goed in je vel. Wie ... This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Queue Queue "Ik voel me fantastisch en mijn omgeving reageert zowaar nog enthousiaster!" Het zal je niet ontgaan zijn: wij delen graag de verhalen van onze cliënten. Dit inspireert en motiveert ons om iedere dag weer alles te geven om de wereld een stukje gezonder en gelukkiger te maken. Daarom waren wij ook zo blij met het verhaal van Rik. Voel je fit & fantastisch, Rotterdam. 12,459 likes · 29 talking about this. Een fantastisch programma :) lekker, gezond & makkelijk 49 aanbiedingen in mei -Koop of Verkoop voel op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig voel Ongelofelijk. Ik voel me heerlijk. Ik heb nog een paar kilo te gaan, maar dit voelt al fantastisch. Ik zie nu dat gezondheid een investering is. Het is belangrijk. Het verandert ook niet van de een op andere dag. Je moet ervoor gaan, het volhouden, het serieus nemen. Wanneer ik nu voor het werk in het buitenland zit, ga ik naar de gym in het ... Nou, heel eerlijk… Nee niet altijd, omdat mijn bedrijf zo heet denken mensen vaak dat ik me altijd fit en fantastisch voel. Maar helaas, ook ik heb wel eens een dip. Laatst nog zelfs. Tja, ik ben ook gewoon maar een mens, een moeder, e...

INFORMATIE

AUTEUR
Katerina Karanika
DIMENSIE
4,64 MB
BESTANDSNAAM
Ik Voel Me Fantastisch, Jij Ook?.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe ga jij met je emoties om?- Ben je een bang vogeltje dat altijd zijn angst etaleert - ook al is er geen gevaar?- Of ben je een gifslang die uit kwetsbaarheid, steeds als er gevaar dreigt, zijn dodelijke gif gebrukt?- Misschien ben je meer een smartjunk die kikt op slecht nieuws, opleeft van verdriet en bij een grote ramp als eerste voor de televisie zit?- Of juist een genotsjunk die verslaafd is aan al het goede van het leven en het zwaar krijgt zodra er schaarste dreigt.- Of een stekelige cactus die doodsbang is voor gevoelens van liefde, terwijl je er diep van binnen naar hunkert?We hebben allemaal dagelijks te maken met onze emoties en vaak spelen er een of twee emoties de hoofdrol in ons leven. Dat maakt onstot het type dat we zijn. Elk type heeft zijn positieve eigenschappen, of we nu een bange vogel, een gifslang, een cactus of een genotsjunk zijn, en elke emotionele eigenschap heeft zijn voordelen. Toch worden we ook vaak gekweld door onze emoties en zouden we heel graag eens wat minder bang, boos, verdrietig of overdreven liefhebbend willen zijn. Hoe je kunt leren om je emoties de baas te blijven laat Katerina Karanika in dit boek zien.

Wil je het boek lezen?Ik Voel Me Fantastisch, Jij Ook? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Katerina Karanika. Lezen Ik Voel Me Fantastisch, Jij Ook? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN