Dat Heb Ik Weer!

Dat Heb Ik Weer! - Carry Slee | Nextbestfoodprocessors.com

... en grappige blogs van Britt. Toon meer Toon minder ... Uitgever Dat Heb Ik Weer - Vinden.nl ... . Lees de eerste pagina's. Overzicht van de kinder- en jeugdboekenseries van Carry Slee. Dat heb ik weer! (deel 5) Dat heb ik weer! - Ruzie met mijn BF, love troubles en een big surprise is het vijfde deel van de serie over het leven van Britt. Het tweede deel in de Dat heb ik weer serie Britt vindt het leven soms knap ingewikkeld. Ze heeft ruzie met haar beste vriendin Noah, haar moeder is verliefd op de grootste loserleraar van de school, Blok Geitensok, en de film waarvoor ze auditie wil doen wordt tot haar grote teleurstelling uitgesteld. De titel: Dat heb ik weer! Het geheim van Puck, t ... Binnenkant : Dat heb ik weer! ... . De titel: Dat heb ik weer! Het geheim van Puck, troubles met mijn vader en desperate verliefd op de verkeerde. De schrijfser: De schrijfster is Carry Slee. Van de dat heb ik weer boeken zijn nog 4 andere boeken, die schrijft Carry Slee ook. Andere boeken van de schrijfster: - Spijt - Razend - Lover of Loser De uitgeverij: De uitgeverij is FMB uitgevers. Carry Slee' s boeken worden meestal ... Titel. Dat heb ik weer deel 2. Schrijver de schrijver is Carry Slee. Ze is nu 62 jaar oud en wordt dit jaar 63 jaar Ze heeft al heel veel boeken geschreven ze is een succes volle schrijfster er waren er van haar boeken maar liefs 4 miljoen dit jaar over de wereld verkocht. Dat heb ik weer! 3 (Hardcover). Het derde deel in de Dat heb ik weer serieBritt heeft het eindelijk goed voor elkaar. Ze gaat met Dave, de knapste en... Dat heb ik weer. 1. Zakelijke Gegevens. A. De titel van het boek is ' Dat heb ik weer! ' B. De schrijver is Carry Slee. C. De uitgever van het boek is FMB Uitgevers, het boek is uitgegeven in 2008. Het boek heeft 191 bladzijden. 2. De samenvatting. Het verhaal gaat over de tiener Britt. Britt heeft een weblog die je in het hele boek tegenkomt. Dat heb ik weer! In het licht van de Corona Crisis stelt het niet veel voor, maar in mijn eigen leven is het nogal groot aan het worden: Zo'n kleine twee weken terug brak ik een dun glas bij het afwassen. Ik kreeg een snijwondje op de grens van mijn wijsvinger en mijn hand. Ik had natuurlijk wel al een paar verwachtingen hoe het zou lopen want ik had het 2e deel al een keer gelezen. Ik verwachtte dat er weer spannende dingen gingen gebeuren en dat ze dan met het vriendje van haar beste vriendin zou kussen. d. Dat heb ik weer (1) Carry Slee FMB uitgevers 2008 Amsterdam Titel: Het gaat over een meisje: Britt. Boekverslag 2: Dat heb ik weer! Boekverslag 1: Vr...

INFORMATIE

AUTEUR
Carry Slee
DIMENSIE
11,80 MB
BESTANDSNAAM
Dat Heb Ik Weer!.pdf

OMSCHRIJVING

Britt is nog lang niet van plan om verliefd te worden, maar ineens is ze het toch. Op Dave, het vriendje van haar beste vriendin Noah. Als Dave haar ook leuk blijkt te vinden, wordt het pas echt een ramp. Als Noah hoort dat Dave en Britt hebben gezoend, is hun vriendschap direct over. Ondertussen loopt haar moeder maar hysterisch te doen over de nieuwe vriendin van Britts vader, waar Britt het heel goed mee kan vinden. Alsof dat nog niet genoeg is, blijkt haar moeder zelf ook ineens verliefd te zijn. Als Britt erachter komt op wie, stort haar wereld in. Op de grootste loserleraar van de school: Blok Geitensok. Deze uitgave is speciaal gemaakt om het twintigjarig schrijversjubileum van Carry Slee te vieren. Carry is uitgegroeid tot een van de succesvolste schrijvers van kinder- en jeugdboeken in Nederland. Haar boeken, waarvan er meer dan 4 miljoen exemplaren over de toonbank gingen, werden vele malen door de Nederlandse Kinderjury en Jonge Jury bekroond.

Wil je het boek lezen?Dat Heb Ik Weer! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carry Slee. Lezen Dat Heb Ik Weer! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN