Palm Invest

Palm Invest - Dion Bartels | Nextbestfoodprocessors.com

...n mensen konden investeren, het fonds Palm Invest zou vervolgens het geld van de beleggers weer investeren in de aankoop van appartementen en villa's op de Palmeilanden in Dubai ... Palm Invest - Dion Bartels;;Philip Dröge - 9789048804924 ... ... . Door aan- en verkoop van het vastgoed én door verhuur ... Gedupeerden Palm Invest: 'Er zou nog ergens €9 miljoen moeten zitten' Een nieuwe episode in de strijd tegen de frauduleuze praktijken van Palm Invest. De gedupeerde obligatiehouders van Palm ... Beleggingsfraude uit het boekje. Zo is de zaak Palm Invest wel te typeren. Ondernemers Danny Klomp en Remco Voortman verkochten aandelen in vastgoedprojecten in Dubai, maar ... Palm invest door Dion Bartels (Boek) - Managementboek.nl ... ... Beleggingsfraude uit het boekje. Zo is de zaak Palm Invest wel te typeren. Ondernemers Danny Klomp en Remco Voortman verkochten aandelen in vastgoedprojecten in Dubai, maar gebruikten de miljoenen die hun waren toevertrouwd voor dure feestjes, op nog duurdere jachten, waar ze naartoe reden in hun - inderdaad - peperdure auto's. Palm Invest informeert hen per brief dat er voorlopig geen rente meer wordt uitbetaald. Verdere afhandeling in de rechtszaal In november 2008 zit ook voor Voortman en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Dion Bartels
DIMENSIE
11,68 MB
BESTANDSNAAM
Palm Invest.pdf

OMSCHRIJVING

Een van de criminele zaken die het meest in de media is geweest. Van het begin, het grote geld, justitie, advocaten, de ontvoering en de rechtszaak: Palm Invest is true crime op zn best. De Miljonair Fair, de Amsterdam ArenA, het programma van Harry Mens. In 2006 en 2007 was het beleggingsfonds Palm Invest niet te missen. Het vriendenpaar Danny Klomp en Remco Voortman had het fonds opgericht om grootschalig te beleggen in groeistaat Dubai. De agressieve marketing werkte, honderden mensen investeerden in het fonds; ze wilden profiteren van de fabelachtige groei van de vastgoedmarkt in Dubai. De miljoenen stroomden binnen. Maar Palm Invest bleek een klassiek piramidespel: de rendementen van de eerste investeerders werden betaald met de inleg van latere klanten. Dat ging al snel mis. De bekende advocaat Dion Bartels werd in 2007 ingeschakeld door gedupeerde Palm Invest-beleggers. In dit boek vertelt hij eindelijk het hele verhaal over misschien wel de grootste oplichting van Nederland. Een waanzinnige geschiedenis over flagrante leugens, Ferraris, miljoenen in sporttassen en afgeknipte tenen.

Wil je het boek lezen?Palm Invest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dion Bartels. Lezen Palm Invest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN