Willewete - De zon, aarde en maan

Willewete - De zon, aarde en maan - Pierre Winters | Nextbestfoodprocessors.com

...bijzonder. Alles wat je over de aarde, de zon en de maan wilt weten, vind je in dit boek ... De zon, aarde en maan | Halle ... . Een informatief prentenboek in de Willewete serie voor kinderen vanaf 5 jaar, over de zon, de aarde en de maan. De aarde is een wonderlijke planeet. Van hieruit zien we de zon en de maan vaak aan de hemel. De zon is een ster. Zij geeft ons licht en warmte en is onontbeerlijk voor het leven op aarde. De maan draait rond de aarde en hoewel ze niet zo belangrijk is als de zon, is de maan toch ook heel bijzonder. Alles wat je over de aarde, de zon en de maan wilt weten, vind je in dit boek. De maan ... Willewete- De zon, aarde en maan - digitaal | Ruimte thema ... ... . Alles wat je over de aarde, de zon en de maan wilt weten, vind je in dit boek. De maan draait rond de aarde en hoewel ze niet zo belangrijk is als de zon, is de maan toch ook heel bijzonder. Alles wat je over de aarde, de zon en de maan wilt weten, vind je in dit boek. Een informatief prentenboek in de Willewete serie voor kinderen vanaf 5 jaar, over de zon, de aarde en de maan. De maan draait rond de aarde en hoewel ze niet zo belangrijk is als de zon, is de maan toch ook heel bijzonder. Alles wat je over de aarde, de zon en de maan wilt weten, vind je in dit boek. Een informatief prentenboek in de Willewete serie voor kinderen vanaf 5 jaar, over de zon, de aarde en de maan. De zon, aarde en maan. Pierre Winters. Prijs: € 16,95: Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd: Bindwijze: Boek, Gebonden (14-06-2019) Genre: Prentenboeken (6 jaar) Boekenliefde.nl: De zon, aarde en maan op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: De zon, aarde en maan. Dit boek heeft als titel De zon, aarde en maan, en dat zijn ook precies de hoofdstukken waarin het boek is verdeeld. Er wordt verteld over de zon en waar die goed voor is. Onze planeet wordt besproken, van buiten en van binnen. Tot slot gaat het over de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Pierre Winters
DIMENSIE
11,54 MB
BESTANDSNAAM
Willewete - De zon, aarde en maan.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Willewete. De aarde is een wonderlijke planeet. Van hieruit zien we de zon en de maan vaak aan de hemel. De zon is een ster. Zij geeft ons licht en warmte en is onontbeerlijk voor het leven op aarde. De maan draait rond de aarde en hoewel ze niet zo belangrijk is als de zon, is de maan toch ook heel bijzonder. Alles wat je over de aarde, de zon en de maan wilt weten, vind je in dit boek.Een informatief prentenboek in de Willewete serie voor kinderen vanaf 5 jaar, over de zon, de aarde en de maan.

Wil je het boek lezen?Willewete - De zon, aarde en maan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pierre Winters. Lezen Willewete - De zon, aarde en maan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN