Stekken en meer

Stekken en meer - Judith Baehner | Nextbestfoodprocessors.com

...pirator, influencer en als eigenaar van Het Groenlab ... CNNBS basics: stekken maken in 4 stappen - CNNBS.nl ... . De stekken moeten stevig zijn en een lengte van ongeveer 20 centimeter hebben. De stengels worden boven een eindknop schuin afgesneden en aan de onderkant in stekpoeder gedoopt. Daarna kunnen ze in bundeltjes op een beschutte plaats in de tuin gezet worden, waarna ze in het voorjaar, voordat de knoppen uitlopen, een vaste plek in de tuin krijgen. Stekken en meer F02277 Levering 2-3 Werkdagen € ... Judith Baehner: Stekken en meer - BoekenRoute ... . Stekken en meer F02277 Levering 2-3 Werkdagen € 16,50 Stekken, zaaien en vermeerderen van kamerplanten. Judith Baehner heeft een passie voor planten. Ze is blogger (het Groenlab), stylist en redacteur voor tijdschriften en bedrijven in binnen- en buitenland. Daarnaast geeft Judith door heel Europa ... Stekken en meer is het next-level kamerplantenboek met praktische en inspirerende tips en trucs om je verzameling kamerplanten te laten groeien. Judith Baehner is een plant-lover, plant-guru, plant-architect. Haar liefde voor planten deelt ze als auteur, inspirator, influencer en als eigenaar van Het Groenlab. Stekken en meer is het next-level kamerplantenboek met praktische en inspirerende tips en trucs om je verzameling kamerplan Soms zijn planten zo mooi of zo bijzonder dat je er meer wilt, om te delen met je vrienden of voor jezelf. Je hebt altijd planten waar je dol op bent en waar je er wel meer van zou willen hebben. Je kunt je lievelingsplanten verpotten, zaaien, stekken en vermeerderen! En als je dat op een goede manier doet ben je succes verzekerd. Hieronder lees je hoe je vaste planten en halfheesters kunt stekken. Stekken en meer is next level kamerplantenboek met praktische en inspirerende tips en trucs om je verzameling kamerplanten te laten groeien. Judith Baehner is een plant-lover. Haar liefde voor planten deelt ze als inspirator en eigenaar van het Groenlab. Planten mogen groeien zoals ze dat van nature doen. Op haar website, op Instagram en in Planten, stekken en meer te koop, Sittard. 145 likes. Planten, stekjes en meer voor plant en tuin te koop aangeboden op deze pagina Stekken en meer is een next level kamerplantenboek met praktische en inspirerende tips en trucs om je verzameling kamerplanten te laten groeien want sommige planten zijn je zo dierbaar en zijn zo bijzonder dat je ze nooit meer kwijt wilt. Sterker nog, je wilt er mee...

INFORMATIE

AUTEUR
Judith Baehner
DIMENSIE
10,92 MB
BESTANDSNAAM
Stekken en meer.pdf

OMSCHRIJVING

Soms zijn planten zo mooi of zo bijzonder dat je er meer wilt, om te delen met je vrienden of voorjezelf. Dat is heel eenvoudig als je weet op welke manier de plant zich in de natuur vermeerdert.Stekken en meer is next level kamerplantenboek met praktische en inspirerende tips en trucs om jeverzameling kamerplanten te laten groeien. Judith Baehner is een plant-lover. Haar liefde voor planten deelt ze als inspirator en eigenaar van hetGroenlab. Planten mogen groeien zoals ze dat van nature doen. Op haar website, op Instagram en inhaar projecten proef je de passie voor planten en groen. Judith Baehner schreef eerder "Het Plantenlab' en "Groen in glas'.

Wil je het boek lezen?Stekken en meer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Judith Baehner. Lezen Stekken en meer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN