ALLES OVER ASTMA

ALLES OVER ASTMA - Stokkom E. van | Nextbestfoodprocessors.com

...n, huisstofmijt of huisdieren. U kunt hierdoor benauwd worden of gaan hoesten ... Astma - Astma-COPD.nl ... . Als dit plotseling opkomt, noemen we dat een astma-aanval. Niet iedereen reageert op dezelfde prikkels en het verschilt per persoon hoe erg astma is. Er zijn ... Dit zijn typische symptomen van (allergisch) astma. Als je een niet goed behandelde allergie hebt, kan daardoor mogelijk astma ontstaan. Dit is een aandoening die wordt gekenmerkt door een ontsteking in de onderste luchtwegen. Over Astma-COPD.nl. Astma-COPD.nl heeft als belangrijkste doelstelling de p ... bol.com | ALLES OVER ASTMA, Stokkom E. van | 9789066080270 ... ... . Over Astma-COPD.nl. Astma-COPD.nl heeft als belangrijkste doelstelling de patiënt en zijn familie of vrienden zo uitvoerig mogelijk te informeren over astma, COPD en allergie en de daarbij behorende problemen en behandelwijzen daarvan.. Daarnaast zijn de doelstellingen: het lijden door astma, COPD en allergie tot een minimum beperken en opkomen voor de belangen van de patiënten met astma ... Benauwd zijnAls u astma heeft kunt u flink benauwd zijn. Dit is een van de bekendste symptomen van astma. Heeft u een astma-aanval? Dan kunt u het gevoel hebben dat u stikt. Dat kan eng zijn. Probeer in deze situatie kalm te blijven. U wordt benauwd omdat uw longen overvol...

INFORMATIE

AUTEUR
Stokkom E. van
DIMENSIE
7,77 MB
BESTANDSNAAM
ALLES OVER ASTMA.pdf

OMSCHRIJVING

ALLES OVER ASTMA 1e druk is een boek van Stokkom E. van uitgegeven bij Nederlands Astma Fonds. ISBN 9789066080270 Meer dan 1 miljoen mensen in Nederland hebben astma. Ze hoesten en piepen en krijgen het af en toe flink benauwd.Astma is de meest voorkomende chronische ziekte bij kinderen. Eén op de tien kinderen heeft astma. Bij volwassenen veroorzaakt astma veel ziekteverzuim.Gelukkig is deze ziekte steeds beter te behandelen. Dit boek legt uit wat astma is, hoe het ontstaat, wat het verloop van de ziekte is, hoe astma je leven beïnvloedt en wat je kunt doen om zo gezond mogelijk te leven. `Alles over astma´ geeft heldere uitleg over onderwerpen als astmamedicijnen, wonen, werken, sporten, opvoeding, het omgaan met astma en de toekomst. Daarnaast lees je in dit boek over de persoonlijke ervaringen van verschillende mensen.`Alles over astma´ is een vraagbaak voor mensen die zelf astma hebben, ouders van kinderen met astma en voor iedereen die meer wil weten over deze aandoening.

Wil je het boek lezen?ALLES OVER ASTMA in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stokkom E. van. Lezen ALLES OVER ASTMA Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN