Zora en Mira

Zora en Mira - Anja Cocquyt | Nextbestfoodprocessors.com

...bod (tweedehands) boeken. ZoraenMira. 41 likes ... Zora en Mira | Boekenzoeker ... . Anja Cocquyt schreef dit ontroerende verhaal over de vriendschap tussen een meisje met ass en een koppig zorgrobotje. Met hartverwarmende illustraties van Pieter Fannes. Zora en Mira direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Het boek Zora en Mira, geschreven door Anja Cocquyt, Pieter Fannes, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vana ... Davidsfonds - Zora en Mira ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bestel Zora en Mira van Anja Cocquyt. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Mira houdt van circus en kan jongleren als de beste. Ze is een knappe, intelligente meid. Toch heeft ze het niet makkelijk op school. Telkens er iets fout loopt of anders dan gepland, kruipt er een tijger in haar lijf. Ze begrijpt de mensen niet zo goed. Dat is verwarrend, vindt Mira. Dan ontdekt ze Zora in de garage van buurman Tommie. Zora is een robot. Tommie is bezig met een geheim Zora ... Mira houdt van circus en kan jongleren als de beste. Ze is een knappe, intelligente meid. Toch heeft ze het niet makkelijk op school. Telkens er iets fout loopt of anders dan gepland, kruipt er een tijger in haar lijf. Ze begrijpt de mensen niet zo goed. Dat is verwarrend, vindt Mira. Dan ontdekt ze Zora in de garage van buurman Tommie. Zora is ... Zora is een robot. Tommie is bezig met een geheim Zora-project en vraagt Mira om hulp. Zora en Mira trekken vaak samen op en stilaan begint Mira's leven op school er heel anders uit te zien. Anja Cocquyt schreef dit ontroerende verhaal over de vriendschap tussen een meisje met ass en een koppig zorgrobotje. 'Zora en Mira' vertelt het waargebeurde verhaal over de innige vriendschap tussen een zorgrobot en een meisje met autisme, die steun en troost vindt bij haar... Zora en Mira. Mira houdt van circus en kan jongleren als de beste. Ze is een knappe, intelligente meid. Toch heef...

INFORMATIE

AUTEUR
Anja Cocquyt
DIMENSIE
4,87 MB
BESTANDSNAAM
Zora en Mira.pdf

OMSCHRIJVING

Mira houdt van circus en kan jongleren als de beste. Ze is een knappe, intelligente meid. Toch heeft ze het niet makkelijk op school. Telkens er iets fout loopt of anders dan gepland, kruipt er een tijger in haar lijf. Ze begrijpt de mensen niet zo goed. Dat is verwarrend, vindt Mira.Dan ontdekt ze Zora in de garage van buurman Tommie. Zora is een robot. Tommie is bezig met een geheim Zora-project en vraagt Mira om hulp. Zora en Mira trekken vaak samen op en stilaan begint Mira's leven op school er heel anders uit te zien.

Wil je het boek lezen?Zora en Mira in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anja Cocquyt. Lezen Zora en Mira Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN