Winterzon

Winterzon - Linda van Rijn | Nextbestfoodprocessors.com

...ng voor zonvakanties in de winter. Halverwege de jaren '00 zag je de term 'winterzon' af en toe opduiken ... Winterzon - de Jong Intra Vakanties ... . Binnen de reisbranche werd deze term mondjesmaat gehanteerd. Nadat in het jaar 2007 de site www.winterzon.net geïntroduceerd werd, zag je een snelle adoptie van het woord winterzon en daarvan afgeleide woorden. De winterzon opzoeken in de winterzon bestemming Australie. Je moet er een tijd voor in het vliegtuig zitten, maar als je wat meer de tijd hebt in de winter dan is het echt een aanrader om naar Australië op vakantie te gaan. Hier kun je geweldige roadtrips maken. Winterzon bestemmingen. Goede opties voor een heerlijke winterz ... Winterzon Spanje 2020 - Heerlijk zonnen in hartje winter ... ... . Hier kun je geweldige roadtrips maken. Winterzon bestemmingen. Goede opties voor een heerlijke winterzon vakantie zijn tropische bestemmingen als Curaçao, Thailand of Cuba. Maar heb je geen zin om zo ver te vliegen of zoek je liever de meer goedkope winterzon op? Ook dichter bij huis vind je winterzon bestemmingen waar je net zo veel plezier beleeft. Zonvakantie januari 2021. De gezelligheid van de feestdagen is voorbij en het slechte weer werkt ook niet echt mee aan een goed humeur. Niet voor niets wordt januari wel de meest deprimerende maand van het jaar genoemd. In Alicante is het altijd lekker weer. In de zomer kan de temperatuur oplopen tot 30 graden. Maar ook in de wintermaanden is het er aangenaam, met een temperatuur van rond de 20 graden. Onder het genot van een glas wijn en een portie tapas geniet je op het terras van de winterzon. En heb je zin in een uitstapje?...

INFORMATIE

AUTEUR
Linda van Rijn
DIMENSIE
10,8 MB
BESTANDSNAAM
Winterzon.pdf

OMSCHRIJVING

Vanwege hun 40-jarig huwelijksfeest nemen Herman en Ineke van Heesch hun kinderen en kleinkinderen mee op een winterzonvakantie naar Curaçao. Op een avond besluiten de schoonzusjes Amber en Sophie te gaan stappen en ze gaan naar een cocktailparty op het strand. De vrijgevochten Amber voert de keurige huismoeder Sophie de ene cocktail na de andere. Sophie raakt zowaar los en is de hit van de avond op de dansvloer. Ze gaat zelfs in op de avances van een knappe en charmante Antilliaan. Amber vindt het reuzegrappig om deze kant van de brave Sophie te zien en vermaakt zich kostelijk.Als de party ten einde loopt en Amber naar huis wil, kan ze Sophie nergens vinden. Amber moet eigenlijk wel grinniken om de situatie: de brave Sophie, die waarschijnlijk ergens ligt te rollebollen met een knappe Antilliaan. Maar als Sophie ook de volgende dag niet naar huis terugkeert, blijkt er niet veel meer te lachen.

Wil je het boek lezen?Winterzon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Linda van Rijn. Lezen Winterzon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN