Mars En Venus Op Het Werk

Mars En Venus Op Het Werk - John Gray | Nextbestfoodprocessors.com

...us werken samen. Mannen en vrouwen hebben een verschillende manier van werken en begrijpen vaak de werkwijze van de ander niet ... Vind mannen komen van mars en vrouwen van venus in ... ... . In Mars en Venus werken samen laten de auteurs zien hoe je samen kunt werken zonder de culturele en maatschappelijke eigenschappen te veranderen. Het erkennen en gebruiken van de verschillende werkwijzen kan ons veel opleveren. 'Mars & Venus werken samen' door John Gray, Barbara Annis - Onze prijs: €9,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Mannen en vrouwen hebben een verschillende manier van werken en begrijpen vaak de werkwijze van de ander niet. In Mars en Venus werken samen laten de auteurs zien hoe je samen kunt werken zonder de culturele en maatschappelijke eigensc ... bol.com | Mars en Venus werken samen | 9789000313587 ... ... . In Mars en Venus werken samen laten de auteurs zien hoe je samen kunt werken zonder de culturele en maatschappelijke eigenschappen te veranderen. Het erkennen en gebruiken van de verschillende werkwijzen kan ons veel opleveren....

INFORMATIE

AUTEUR
John Gray
DIMENSIE
3,53 MB
BESTANDSNAAM
Mars En Venus Op Het Werk.pdf

OMSCHRIJVING

John Gray geeft praktisch advies over hoe je conflicten en frustraties op het werk kan beperken. Mars & Venus op het werk analyseert verschillen tussen mannen en vrouwen op de werkvloer. Alledaagse problemen in de werksituaties komen uitgebreid aan de orde. Door meer wederzijds begrip en respect zullen mannen en vrouwen beter in staat zijn met elkaar samen te werken. John Gray werd beroemd met zijn boek Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus, waarvan meer dan 300.000 exemplaren zijn verkocht. Gray is deskundig op het gebied van communicatie, relaties en persoonlijke groei.

Wil je het boek lezen?Mars En Venus Op Het Werk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Gray. Lezen Mars En Venus Op Het Werk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN