Tips en tools voor Joomla! 2.5 en 3.0

Tips en tools voor Joomla! 2.5 en 3.0 - Eric Tiggeler | Nextbestfoodprocessors.com

...Ambachten, Informatica algemeen, Joomla! (computerprogramma), Content Management Software, Joomla! Taal Get this from a library! Tips en tools voor Joomla! 2 ... HOW TO REMOVE THE ID FROM A JOOMLA URL 2.5 / 3.0 + - YouTube ... .5 en 3.0 : professionele websites voor iedereen. [Eric Tiggeler] Tips en tools voor Joomla en Basiscursus Joomla, praktisch handboekboek over websites maken met Joomla 3 door Eric Tiggeler Tips en tools Joomla! 2.5 en 3.0; Joomla voor Dummies; Startpagina Sponsors Zoeken met Startpagina Zoeken. Gesponsorde ... De links op deze startpagina heb ik zorgvuldig uitgekozen, en ik hoop dat ze voor jou net zo nuttig zijn als voor mij. Heb je vragen, of we ... Admin Tools, by Akeeba Ltd - Joomla Extension Directory ... . Gesponsorde ... De links op deze startpagina heb ik zorgvuldig uitgekozen, en ik hoop dat ze voor jou net zo nuttig zijn als voor mij. Heb je vragen, of weet je goede website themes die nog ontbreken, neem gerust contact met me op! Energizethemes Zowel Joomla als e-commerce templates JoomlaShine - Geschikt voor Joomla! 2.5 en 3.x Yootheme Templates gebaseerd op o.a. Warp framework. Joomlashack Vele professionele templates Best of Joomla Verzameling zeer diverse templates Joomlart Professionele templates Joomla-templates Zeer grote verzameling kleurrijke templates Note that the .tool-title (.tip-...

INFORMATIE

AUTEUR
Eric Tiggeler
DIMENSIE
3,31 MB
BESTANDSNAAM
Tips en tools voor Joomla! 2.5 en 3.0.pdf

OMSCHRIJVING

Bouw snel en eenvoudig een professionele website Je wilt een website bouwen: goed te onderhouden, gebruikersvriendelijk en eigentijds. Dan is werken met het contentmanagementsysteem Joomla een verademing. Een site ontwerpen, de content up-to-date houden, extra's toevoegen: Joomla maakt het eenvoudig. Je krijgt snel professionele resultaten zonder dat je één regel html-code hoeft te schrijven. Maar hoe leer je werken met zo'n uitgebreid contentmanagementsysteem? Hoe zet je de website helemaal naar je hand, van de inhoud tot en met de lay-out? Wat zijn de populairste uitbreidingen voor Joomla en hoe pas je die toe? Of je nu een site wilt maken voor je vereniging of een uitgebreide bedrijfswebsite, Tips en Tools voor Joomla! 2.5 en 3.0 maakt het je gemakkelijker. Zonder overbodige theorie, in een heldere stijl, met veel handige praktijktips, illustraties en realistische voorbeelden. Deze nieuwe versie van dit succesvolle boek is volledig aangepast en sterk uitgebreid met alle nieuwe mogelijkheden van Joomla! 2.5 en 3.0. Op de site zijn veel extra tips en tutorials te vinden.

Wil je het boek lezen?Tips en tools voor Joomla! 2.5 en 3.0 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric Tiggeler. Lezen Tips en tools voor Joomla! 2.5 en 3.0 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN