Alle dagen samen Luisterboek

Alle dagen samen Luisterboek - Erwin Mortier | Nextbestfoodprocessors.com

... verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Verteld door Guus Kuijer ... Alle Harry Potter luisterboeken - Luisterboeken info ... . Start vandaag nog een proefperiode van 30 dagen en ontvang je eerste luisterboek gratis. Bij Thomas thuis wordt iedere dag uit de Bijbel voorgelezen. Hij kent al hele stukken uit zijn h Erwin Mortier leest Alle dagen samen. Erwin Mortier (author) × Add to list. Erwin Mortier leest Alle dagen samen. Erwin Mortier (author) Genre: Luisterboeken, Novellen, Ontwikkelingsromans. In series: Zoem : De Bezige Bij audioboek. Content; De ... Alle dagen samen - Audioboek - Erwin Mortier - Storytel ... . In series: Zoem : De Bezige Bij audioboek. Content; Details ... Guus Kuijer. Guus Kuijer (1942) ging naar de kweekschool in Didam en was van 1967 tot 1973 leraar. Toen stopte hij om zich helemaal te kunnen wijden aan het schrijven. Nadat hij twee verhalenbundels en een roman voor volwassenen had gepubliceerd, schreef Guus Kuijer zijn eerste boek voor kinderen: Met de poppen gooien.Het verscheen in 1975, en werd meteen bekroond met de Gouden Griffel. De mooiste luisterboeken luister je via de LuisterBieb-app van de online Bibliotheek. Gewoon met je abonnement....

INFORMATIE

AUTEUR
Erwin Mortier
DIMENSIE
10,20 MB
BESTANDSNAAM
Alle dagen samen Luisterboek.pdf

OMSCHRIJVING

In deze novelle beschrijft Erwin Mortier zeven dagen in het leven van een jongen van vijf, wiens overgrootvader stervende is. De zomerse hitte in en rond zijn geboortehuis roepen herinneringen op aan zijn eigen ziekte, het jaar voordien, en aan de gesprekken van de volwassenen die hij, lam van de koorts, vanaf zijn ziekbed beluisterd heeft, dat 'tropische feest, broeiend in zijn binnenste'. Tegelijk is hij gebiologeerd door wat zich afspeelt rond zijn overgrootvader, in het koele, donkere hart van het huis. In de dagen van de voorbereiding van de begrafenis loopt hij steeds meer verloren tussen de volwassenen. De zomer smelt de dagen aaneen en heft alle orde op, ook die van de taal in zijn hoofd. Net als bij de andere boeken van Mortier spreekt uit dit verhaal een verlangen om de tijd teniet te doen; een streven om woorden dusdanig op proef te stellen dat ze het allerbelangrijkste, dat nooit gezegd kan worden, alsnog laten weerklinken. Erwin Mortiers debuutroman Marcel (1999) werd bekroond met de Gerard Walschapprijs, de Van der Hoogtprijs en het Gouden Ezelsoor. In 2000 verscheen zijn tweede roman, Mijn tweede huid, genomineerd voor onder andere de Libris Literatuur Prijs en De Gouden Uil. De dichtbundel Vergeten licht (2001) ontving een jaar later de C. Buddingh'-prijs. In 2002 volgde de derde roman Sluitertijd, genomineerd voor de AKO literatuur Prijs, en de essaybundel Pleidooi voor de zonde.Deze uitgave betreft een audioboek.Meer boeken van Erwin Mortier.

Wil je het boek lezen?Alle dagen samen Luisterboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erwin Mortier. Lezen Alle dagen samen Luisterboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN