Splinters - Heksenjacht

Splinters - Heksenjacht - Martijn Adelmund | Nextbestfoodprocessors.com

... Elke maand verschijnt er een nieuwe titel ... Download PDF Zielsoorzaken van ziekte ... . De afbeelding van de cover komt van de site van de uitgeverij Klimaatverandering heeft haar tol geëist - een nieuwe ijstijd is begonnen. De veertienjarige Nanoek woont al zijn hele leven in de 'Iglo', een knus onderzoeksstation op de Noordpool.Hij kent geen ander leven, maar wanneer hij contact krijgt met een meisje in Nederland begint er van alles te knagen in zijn hoofd. Klopt wat zijn ouders hem voorspiegelen ... Splinters - Heksenjacht, Martijn Adelmund | 9789492099204 ... ... . Klopt wat zijn ouders hem voorspiegelen wel? De populairste Fantasy & Sciencefiction boeken met gemak online besteld. Gratis verzonden naar een winkel in de buurt, steun zo je lokale winkelier! Splinters - Heksenjacht. Ruth de moabitische op de akker van boaz. Strijd Zonder Genade. Game didactiek. Denken bewustzijn en beschaving. Microsoft Word 2010. Leesserie Estafette - Plasticsoep is troep! 30 MOOISTE GEDICHTEN 'Koos' Michel: Mijn verzet in de Tweede Wereldoorlog. Granen, peulvruchten en zaden. Home; Boeken Databank; Boeken Databank. Op deze pagina is een overzicht gemaakt van boeken uitgegeven in Nederland in het fantasy-, schiencefiction en horrorgenre....

INFORMATIE

AUTEUR
Martijn Adelmund
DIMENSIE
7,18 MB
BESTANDSNAAM
Splinters - Heksenjacht.pdf

OMSCHRIJVING

De negenjarige Max Mueller woont in Keulen. Hij is een sleutelkind. Op een dag wordt hij uit school gehaald door een jonge vrouw met pikzwart haar. Ze neemt hem mee naar de Keulse Dom. 'Op een uitje', zegt ze, 'zijn moeder weet ervan.' Max vermoedt geen kwade opzet.Dan trekt ze een mes...Heksenjacht is een kort nieuw deel in de bekroonde heksenreeks van The Grim Collective, het directe vervolg op Heksenkind. Nikkie Zeevenslooten moet in deze novelle doen waar ze een hekel aan heeft: ze ontvoert een kind om hem te beschermen tegen de nornir. Samen trekken ze langs de wonderen van het ondergrondse Keulen om te ontkomen aan de Wilde Jacht.

Wil je het boek lezen?Splinters - Heksenjacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martijn Adelmund. Lezen Splinters - Heksenjacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN