Zij de cobra? Wij de adder!

Zij de cobra? Wij de adder! - Geert-Jan Roebers | Nextbestfoodprocessors.com

... dieren in het buitenland én hun tegenhangers hier in de buurt ... Broekhuis | Zij de cobra? Wij de adder!, Geert-Jan Roebers ... . Want coole dieren vind je ook bij ons!Tijgers en pinguïns, maar dan hierVeel mensen vinden de natuur hier maar duf en tam. Dit boek laat zien dat je niet helemaal naar Afrika of de Noordpool hoef Wist je dat er ook in Nederland coole dieren in de natuur te zien zijn? Vergelijk het konijn maar eens met het stokstaartje in het zuiden van Afrika en de vos met de coyote in Noord-Amerika. Op deze manier worden dertien diersoorten met elkaar vergelek ... Zij de cobra? Wij de adder! - Geert-Jan Roebers ... . Op deze manier worden dertien diersoorten met elkaar vergeleken. Met leuke weetjes, kleurenfoto's en tekeningen. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.; Door Geert-Jan Roebers 'Zij de cobra? Wij de adder!' vertelt over coole dieren in het buitenland én hun tegenhangers hier in de buurt. Want coole dieren vind je ook bij ons! Tijgers en pinguïns, maar dan hier Veel mensen vinden de natuur hier maar duf en tam. Denk je dat er bij ons in de buurt geen spannende dieren leven? Dat je voor opwindende natuur verre reizen moet maken? Sla dan Zij de cobra? Wij de adder! maar eens open. Ook hier kun je een cobra, een tijger, een panda of een stokstaartje vinden. Alleen zien ze er net wat anders uit: als een adder, wezel, das, of als een konijn. € Ze zien er alleen anders uit. En ze heten ook anders, in dit geval: adder, fuut en snoek. Geert-Jan Roebers. Illustraties Wendy Panders. Uit: Zij de cobra? Wij de adder! Gottmer, 2016. Zo begint een van de leukste dierenboeken voor kinderen van de afgelopen jaren met aansprekende teksten, handige tekeningen en pootafdrukken op ware grootte....

INFORMATIE

AUTEUR
Geert-Jan Roebers
DIMENSIE
5,48 MB
BESTANDSNAAM
Zij de cobra? Wij de adder!.pdf

OMSCHRIJVING

Zoek je een leuk kinderboek over dieren? 'Zij de cobra? Wij de adder!' vertelt over coole dieren in het buitenland én hun tegenhangers hier in de buurt. Want coole dieren vind je ook bij ons! Tijgers en pinguïns, maar dan hier. Veel mensen vinden de natuur hier maar duf en tam. Dit boek laat zien dat je niet helemaal naar Afrika of de Noordpool hoeft te reizen om spannende dieren tegen te komen. Als je met andere ogen naar de natuur om je heen kijkt, ontdek je dat er hier ook tijgers, pinguïns en kameleons leven. Nou ja, soort van dan; ze zijn net zo ontzagwekkend, maar zien er alleen anders uit. Geert-Jan Roebers en Wendy Panders Bioloog Geert-Jan Roebers bewijst dat de natuur dichtbij huis minstens even wild is als de spectaculaire natuur die we van tv kennen. Als auteur heeft hij al veel mooie (kinder)boeken op zijn naam staan. Illustratrice Wendy Panders maakte een leuke mix van grappige tekeningen en mooie foto's in het boek.

Wil je het boek lezen?Zij de cobra? Wij de adder! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geert-Jan Roebers. Lezen Zij de cobra? Wij de adder! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN