Na werk tijd

Na werk tijd - Marinus van den Berg | Nextbestfoodprocessors.com

...eurtenis is. Hij beschrijft wat het betekent om ineens de tijd aan jezelf te hebben, je collega's te missen en een nieuwe, zinvolle dagbesteding te zoeken ... Wettelijk recht om onbereikbaar te zijn buiten werktijd ... ... . De teksten zijn gebaseerd op Van den Bergs eigen ervaringen in het eerste jaar na zijn pensionering. In de toelichting op het initiatiefwetsvoorstel, waar mensen tot afgelopen zondag op konden reageren in een internetconsultatie, betoogt PvdA-Kamerlid en oud-vakbondsbestuurder Gijs van Dijk hoe belangrijk het voor mensen is om ongestoorde vrije tijd te hebben.. Mensen staan altijd 'aan' Het is normaal geworden om buiten werktijd te bellen, appen en mailen met collega's of de baas, beschrijft ... Na-werk-tijd: ... Hoe houd ik na werktijd m'n baas buiten de deur? En waarom ... ... .. Mensen staan altijd 'aan' Het is normaal geworden om buiten werktijd te bellen, appen en mailen met collega's of de baas, beschrijft ... Na-werk-tijd: Nadenken over de tijd dat je stopt met betaald werk 'Al is mijn werk gestopt, zo niet mijn aandacht voor mensen. Ik blijf openstaan voor de nood van wie op mijn weg komt.' Dat zegt Marinus van den Berg (70), pastor, schrijver en spreker, ... Ook al vindt je werkgever het misschien best fijn dat die klus af is, of dat echt nodig was, is maar de vraag. Zorg ervoor dat je in dit soort situaties goede afspraken maakt. Bijvoorbeeld dat je met dit extra werk plusuren opbouwt, die je later als vrije uren kunt opnemen. Dan kun je ook eens na of juist vóór de file naar en van je werk reizen. Maar geldt nog steeds: minimaal 1 pauze van 15 minuten na 5,5 uur werken. U mag een werkdag niet beginnen of eindigen met een pauze. Een pauze is bedoeld als onderbreking van de werktijd. Werken zonder pauze. Alleen in 2 gevallen mag u werken zonder pauze te nemen: Tijdens het doen van deze boodschappen, na werktijd, glijdt zij uit en komt ten val tegen een inpaktafel. Zij loopt hierbij langdurig letsel op. De caissière ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marinus van den Berg
DIMENSIE
9,9 MB
BESTANDSNAAM
Na werk tijd.pdf

OMSCHRIJVING

Na werk tijd 1e druk is een boek van Marinus van den Berg uitgegeven bij Uitgeverij Ten Have. ISBN 9789025906115 In Na werk tijd laat Marinus van den Berg zien dat met pensioen gaan een ingrijpende gebeurtenis is. Hij beschrijft wat het betekent om ineens de tijd aan jezelf te hebben, je collega's te missen en een nieuwe, zinvolle dagbesteding te zoeken. De teksten zijn gebaseerd op Van den Bergs eigen ervaringen in het eerste jaar na zijn pensionering. Tijd, ontmoetingen, aandacht, dromen en wandelen zijn belangrijke onderwerpen. Een bron van inzichten en verrassende perspectieven voor mensen die stoppen met betaald werk.

Wil je het boek lezen?Na werk tijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marinus van den Berg. Lezen Na werk tijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN