Woningfinanciering

Woningfinanciering - Anneke de Koning | Nextbestfoodprocessors.com

...ing een interessant vakgebied om u in te verdiepen ... Kenmerken woningfinanciering bepalen de box - ABN AMRO ... ... . Tijdens de opleiding leert u om te gaan met de wensen en behoeften van klanten op het terrein van woningfinanciering, rekening houdend met hun persoonlijke situatie en omstandigheden. Het beheer van jouw hypotheek bij Holland Woningfinanciering N.V. is vanuit Reaal overgedragen aan BLG Wonen. Dat betekent dat je vanaf nu bij ons terecht kunt met al jouw vragen over jouw hypotheek en andere financiële zaken. Bij Braam Woningfinanciering is uw hypotheek ook ... Regels hypotheekverstrekking - Eigen Huis ... . Bij Braam Woningfinanciering is uw hypotheek ook dan in vertrouwde handen. Heldere kosten. Natuurlijk betaalt u voor onze diensten. Dat spreekt voor zich. Wat u níet betaalt is provisie. Want wij werken volledig onafhankelijk van welke instantie of organisatie dan ook. Woningfinanciering, een inleiding voert je mee langs alle onderwerpen die een rol spelen bij de koop en financiering van een woning. Zo wordt er aandacht besteed aan h...

INFORMATIE

AUTEUR
Anneke de Koning
DIMENSIE
5,36 MB
BESTANDSNAAM
Woningfinanciering.pdf

OMSCHRIJVING

De aankoop van een woning is voor veel mensen de belangrijkste financiële transactie in hun leven. Vaak is er vóór de aankoop behoefte aan onafhankelijk financieel advies. In Woningfinanciering vindt u dit advies. In deze uitgave wordt de aankoop van een woning in chronologische volgorde doorlopen. Alle partijen die daarbij een rol spelen, passeren de revue.Aan bod komen:- financiële berekeningen- de hoogte van de financiering- fiscale regelgeving- hypotheek- en rentevormen- de kapitaalverzekering eigen woning- schadeverzekeringen- juridische begrippen- mutaties op de lopende financieringenDankzij de praktische aanpak van Woningfinanciering bent u na bestudering van het boek in staat om de financiële risico's bij de aankoop van een woning te overzien. De vele voorbeelden sluiten direct aan bij de praktijk. Bovendien is deze derde druk geheel geactualiseerd. (Verwachte) wetswijzigingen en actuele fiscale cijfers zijn opgenomen.Woningfinanciering is bedoeld voor (toekomstige) hypotheekadviseurs, makelaars, notarissen, belastingadviseurs en financieel adviseurs. Het is goed bruikbaar bij de opleiding FSM. Daarnaast is het geschikt als naslagwerk voor (potentiële) woningkopers. Anneke de Koning is Master of Financiële Planning en werkzaam als freelance docente en onderwijsontwikkelaar op het gebied van hypotheken en pensioenen.

Wil je het boek lezen?Woningfinanciering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anneke de Koning. Lezen Woningfinanciering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN