Zomerhuis

Zomerhuis - Linda van Rijn | Nextbestfoodprocessors.com

...imtes, wachtkamer en assistentes gedeeld ... Zomerhuis - Te koop molen - molen te koop ... . Dit zomerhuis is gelegen in een rustige omgeving op ongeveer 400m van het centrum, vlakbij de duinen en 150m van het strand. Het zomerhuis is incl. 1 parkeerkaart (voor de zomermaanden) en duinkaart. Aankomst: na 14.00 uur Vertrek: v½½r 10.00 uur of uiteraard in overleg. Zomerhuis is een weer een nieuwe zomerse thriller van Linda van Rijn. Dit boek zorgt voor een aantal uren heerlijke ontspanning, een boek dat uitermate geschikt is voor aan het zwembad of op het strand. Het Zomerhuis is de ideale plaats voor ... zomerhuis.nu - Vakantiehuis in Bakkum - Home ... . Het Zomerhuis is de ideale plaats voor een gezellig etentje of een kindvriendelijk familiefeest! Blijkbaar heeft u javascript uitgeschakeld! Een deel van de site zal mogelijk niet functioneren tenzij u javascript weer toelaat in uw browser. Oordeel VrouwenThrillers.nl: Recensie IlseM op 11 mei 2017: In Zomerhuis zijn Eva en Leon voor de eerste keer samen op vakantie met Max, hun zoontje van 6 maanden. Ze kiezen voor ee...

INFORMATIE

AUTEUR
Linda van Rijn
DIMENSIE
9,40 MB
BESTANDSNAAM
Zomerhuis.pdf

OMSCHRIJVING

Eva en Leon genieten met hun zoontje van een relaxte vakantie in een Drents vakantiehuisje. Tot Eva op een ochtend wakker wordt en haar ergste nachtmerrie waarheid is geworden...Eva geniet van de eerste gezinsvakantie met haar vriend Leon en hun zes maanden oude baby Max. Hoewel ze dol is op Max vindt ze haar leven sinds zijn komst wel erg druk geworden en daardoor heeft ze het gevoel dat zij en Leon een beetje langs elkaar heen zijn gaan leven. In het vakantiehuisje van Eva's ouders in Drenthe hebben zij en Leon eindelijk weer eens echt alle tijd voor elkaar, en voor Max. Ze ontmoeten Ron en Nienke, hun oude vrienden, die nu de camping beheren. Met elkaar halen ze herinneringen op aan vroeger, en aan Saskia, het meisje dat in hun jeugd spoorloos van het vakantiepark verdween.De eerste week is het een onbezorgde en zonovergoten vakantie, en er lijkt geen vuiltje aan de lucht. Tot Eva op een ochtend wakker wordt en haar ergste nachtmerrie waarheid is geworden.

Wil je het boek lezen?Zomerhuis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Linda van Rijn. Lezen Zomerhuis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN