Leven Van Euro1,- Per Dag

Leven Van Euro1,- Per Dag - Kath Kelly | Nextbestfoodprocessors.com

...gen! Kath Kelly is volkomen platzak als ze op een avond met vrienden in de kroeg besluit dat ze de daaropvolgende twaalf maanden zal gaan leven van niet meer dan tien euro per week ... LEVEN van €5 per DAG | BUDGET WEEKVLOG #1 - YouTube ... . Moraal van het verhaal: leven van een euro per dag is blijvend leerzaam. Aan het eind van het jaar is het Kath gelukt. Ze heeft haar regel één keer gebroken, maar dat heeft ze vervolgens ook weer ruimschoots goed gemaakt. Na dat jaar blijft ze heel zuinig. Leven Van Euro1,- Per Dag (Onbekende bindwijze). Leven Van Euro1,- Per Dag 1e druk is een boek van Kath Kelly uitgegeven bij Uitgeverij Rainbow ... 1 DAG LEVEN VAN 1 EURO IN NEDERLAND! *Is Dit Mogelijk ... ... . Na dat jaar blijft ze heel zuinig. Leven Van Euro1,- Per Dag (Onbekende bindwijze). Leven Van Euro1,- Per Dag 1e druk is een boek van Kath Kelly uitgegeven bij Uitgeverij Rainbow Bv. ISBN... Toen ik het boek Leven voor een habbekrats zag, met de veelbelovende ondertitel 'Hoe ik een jaar leefde van één euro per dag' brandden mijn euro's in mijn zak om het te kopen.Dus haastte ik me naar huis, logde in bij de bibliotheek en reserveerde het gratis. Ik hoefde maar twee weken te wachten of het lag al voor me klaar. Ik begon meteen met lezen, maar ik von...

INFORMATIE

AUTEUR
Kath Kelly
DIMENSIE
7,86 MB
BESTANDSNAAM
Leven Van Euro1,- Per Dag.pdf

OMSCHRIJVING

Leven Van Euro1,- Per Dag 1e druk is een boek van Kath Kelly uitgegeven bij Uitgeverij Rainbow Bv. ISBN 9789041762962 Must have voor iedereen die wil bezuinigen!Kath Kelly is volkomen platzak als ze op een avond met vrienden in de kroeg besluit dat ze de daaropvolgende twaalf maanden zal gaan leven van niet meer dan tien euro per week. In dit boek is haar verslag te vinden van deze tijd. Gedurende dit 'bespaarjaar' ontdekte ze dat hebzucht en verspilling mensen behoorlijk in de problemen kunnen brengen, maar dat je een hele hoop lol kunt beleven voor een habbekrats.

Wil je het boek lezen?Leven Van Euro1,- Per Dag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kath Kelly. Lezen Leven Van Euro1,- Per Dag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN