Dat Heb Ik Weer!

Dat Heb Ik Weer! - Carry Slee | Nextbestfoodprocessors.com

...k omdat het over dingen gaat die in het echte leven ook kunnen gebeuren en dan ben je er alvast op voorbereid ... Uitgever Dat Heb Ik Weer - Vinden.nl ... . En het wordt op een hele coole manier beschreven, je zou het zelf ook mee kunnen maken en daarom raad ik dit boek dan ook aan iedereen aan om te lezen!!Britt, 9 jaar Dat heb ik weer: een hysterische moeder, ruzie met iedereen en een afgepikt vriendje is het eerste deel van een spetterende serie over het leven van Britt. Haar verhaal wordt afgewisseld met stukken van Britts weblog met supergrappige illustraties en échte testj ... Binnenkant : Dat heb ik weer! ... . Haar verhaal wordt afgewisseld met stukken van Britts weblog met supergrappige illustraties en échte testjes die je zelf kunt maken! Dat heb ik weer! 2 in 1 bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Dat heb ik weer: het geheim van Puck, troubles met mijn vader en desperate verliefd & op de verkeerde! is het tweede deel van de serie over het leven van Britt. Dat heb ik weer! - Ruzie met mijn BF, love troubles en een big surprise is het vijfde deel van de serie over het leven van Britt. Dit deel wordt geleverd met een extra boekje met partytips om je eigen coole verrassingsparty te organiseren!...

INFORMATIE

AUTEUR
Carry Slee
DIMENSIE
10,58 MB
BESTANDSNAAM
Dat Heb Ik Weer!.pdf

OMSCHRIJVING

Britt is nog lang niet van plan om verliefd te worden, maar ineens is ze het toch. Op Dave, het vriendje van haar beste vriendin Noah. Als Dave haar ook leuk blijkt te vinden, wordt het pas echt een ramp. Als Noah hoort dat Dave en Britt hebben gezoend, is hun vriendschap direct over. Ondertussen loopt haar moeder maar hysterisch te doen over de nieuwe vriendin van Britts vader, waar Britt het heel goed mee kan vinden. Alsof dat nog niet genoeg is, blijkt haar moeder zelf ook ineens verliefd te zijn. Als Britt erachter komt op wie, stort haar wereld in. Op de grootste loserleraar van de school: Blok Geitensok. Deze uitgave is speciaal gemaakt om het twintigjarig schrijversjubileum van Carry Slee te vieren. Carry is uitgegroeid tot een van de succesvolste schrijvers van kinder- en jeugdboeken in Nederland. Haar boeken, waarvan er meer dan 4 miljoen exemplaren over de toonbank gingen, werden vele malen door de Nederlandse Kinderjury en Jonge Jury bekroond.

Wil je het boek lezen?Dat Heb Ik Weer! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carry Slee. Lezen Dat Heb Ik Weer! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN