De Verborgen Glimlach

De Verborgen Glimlach - Nicci French | Nextbestfoodprocessors.com

...ur uit.… De verborgen glimlach | ISBN 9789049805135 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... De verborgen glimlach - Nicci French - 9789041424389 ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In De verborgen glimlach wordt de spanning vanaf de allereerste bladzijde opgebouwd en vastgehouden tot in het allerlaatste hoofdstuk. Je weet vanaf het begin dat Brendan niet te vertrouwen is - al in het begin van hun relatie duikt hij onverwacht opeens op in Miranda's appartement en leest zonder toestemming in haar dagboek. De verborgen glimlach van Nicci French. Paperback. Literaire thrillers algemeen. Altijd tot 12% naar het goed ... De verborgen glimlach eBook door Nicci French ... ... . De verborgen glimlach van Nicci French. Paperback. Literaire thrillers algemeen. Altijd tot 12% naar het goede doel dat jij als klant zelf kiest. Nicci French - De verborgen glimlach (Secret smile) Beschikbaarheid: Op voorraad! Verzendkosten: € 1,99 incl. btw . Verzending: Op werkdagen voor 15.00u besteld wordt dezelfde dag verstuurd. Op een feestje maakt Miranda Cotton kennis met de charmante Brendan Block. Het boek De verborgen glimlach, geschreven door Nicci French, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicci French
DIMENSIE
6,32 MB
BESTANDSNAAM
De Verborgen Glimlach.pdf

OMSCHRIJVING

DE VERBORGEN GLIMLACH, Nicci FrenchAls Miranda van haar werk thuiskomt treft ze haar nieuwe liefde Brendan lezend in haar dagboek aan op de bank. Ze is woest, ze verbreekt de relatie en zet hem de deur uit. Maar Brendan uit haar leven bannen blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.Twee weken later spreekt ze haar zusje Kerry, die er fantastisch uitziet en verliefd blijkt te zijn. Er is een nieuwe man in haar leven, hij heet Brendan…Dus Brendan is terug – vol wraak. Maar waarom? En wat wil hij van Miranda? Wat als een ongemakkelijke situatie begint, wordt al snel een kwelling – en uiteindelijk zelfs nog angstaanjagender dan haar ergste nachtmerrie…HOE KAN ZOIETS ONSCHULDIGS ALS EEN GLIMLACH DE AANLEIDING ZIJN VOOR MOORD?'De verborgen glimlach' een verhaal over onbeantwoorde liefde, obsessie en wraak, is de adembenemendste thriller van Nicci French tot nu toe.Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit wereldberoemde duo schreef eerder 6 bestsellers en twee korte verhalen met opvallende literaire kwaliteiten, heuse pageturners met een sterke plot en boeiende karakters.

Wil je het boek lezen?De Verborgen Glimlach in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicci French. Lezen De Verborgen Glimlach Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN