Wandelen in de Lot

Wandelen in de Lot - Karin Out | Nextbestfoodprocessors.com

...es een drietal safaritenten en een camping a la ferme ... Wandelen in Lot - Overzicht van alle wandelroutes | RouteYou ... . Les Savonniers ligt in de Tarn et Garonne , grenzend aan de Lot. Wijnwandelen in de Lot; Smaakreis organiseert naast culinaire wijnreizen, ook zogenaamde wijnwandelreizen. Ook als dagexcursie te boeken! Bij meerdaagse reizen hebt u als basis een heerlijke chambres d'hôtes of camping midden in het wijngebied. U bezoekt 's ochtends een speciaal geselecteerd wijnhuis. Route Lot- Beersel - Lot, Flanders (Belgique) Wande ... Vakantie in de Lot | Mooiste plekken en natuur in de Lot ... . Route Lot- Beersel - Lot, Flanders (Belgique) Wandeling rond het kasteel van Beersel. Leuk om te doen met de hond, kan veel loslopen. Beste wandelgids voor Zuid-Franse regio de Lot Gids met 23 wandelingen in de Zuid-Franse regio De Lot. Veelzijdig en authentiek, dat zijn de karakteristieken van de Lot. Hier kun je ver weg van het massatoerisme nog eindeloos wandelen zonder iemand tegen te komen. In Zuidwest-Frankrijk baant de rivier de Lot zich een weg door meerdere departementen, nu eens sterk slingerend tussen steile rotswanden, dan weer statig door zachtaardiger landschappen. De reis die wij hier aanbieden staat in het teken van genieten: van mooie wandelingen, van lekker eten en drinken, van charmant logies....

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Out
DIMENSIE
9,70 MB
BESTANDSNAAM
Wandelen in de Lot.pdf

OMSCHRIJVING

Veelzijdig en authentiek, dat zijn de karakteristieken van de Lot. Hier kun je ver weg van het massatoerisme nog eindeloos wandelen zonder iemand tegen te komen. Dit gebied is rijk aan rivieren, uitgestrekte geërodeerde kalksteenvlaktes, beboste hellingen, vruchtbare valleien en ruige kloven. Wandel over oude paden, daal af naar groene valleien, volg het jaagpad langs de meanderende rivieren en klim naar het plateau waar zich een compleet ander landschap ontvouwt. Zwerf door rustieke Querynoise-dorpjes en gehuchten en laat vervlogen tijden herleven. Ontdek onderweg hoe afwissend de natuur is. Rust na je wandeling uit op zo'n typisch frans terrasje onder dikke platanen en geniet van de vele culinaire streekproducten die dit deel van 'La douce France' rijk is. Maar er is nog meer: wandel door het mooi bewaard gebleven middeleeuwse stadje Saint-Cirq-Lapopie en het pelgrimsoord Rocamadour. Bezoek de grotten van Lacave en Pech-Merle met prehistorische grottekeningen en stap in een bootje op de onderaardse rivier van Gouffre de Padirac. Tel daarbij op dat 'Zuid-Europa' in de Lot al voelbaar is en je hebt alle ingrediënten voor een onvergetelijke wandelvakantie. Deze 23 rondwandelingen brengen je naar de mooiste plekjes.

Wil je het boek lezen?Wandelen in de Lot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Out. Lezen Wandelen in de Lot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN