Biggles als geheim agent

Biggles als geheim agent - Tomás Micek | Nextbestfoodprocessors.com

...es in Egypte 11. Biggles en de landverraders 12 ... W.E. Johns - BoekMeter.nl ... . Biggles in Spanje 13. Biggles in Canada 14. Biggles als geheim agent 15. Biggles in de Zuidzee 16. Biggles ... Biggles als geheim agent | ISBN 9789055131587 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Johns, W.E. - Biggles als geheim agent [14] Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. ... Biggles als geheim agent - W.e. Johns, D.l. Uyt Den ... ... .nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Biedoverzicht Biggles - Biggles als geheim agent: Er is op dit artikel (nog) niet geboden. Wees de eerste en maak extra kans het artikel te kopen geef je maximale bod of koop het artikel direct met qoopNU (indien mogelijk). Biedingen via de veiling zijn bindend (let op de eventuele gereserveerde prijs). Biggles als geheim agent. Biggles speelt vaak met vuur als het zin heeft voor het belang van de mensheid. Het gaat hier om een levensgevaarlijke uitvinding. De ontdekker van een vernietigend gifgas vindt onder merkwaardige omstandigheden de dood. Biggles krijgt opdracht de listige plannen van zijn gevreesde tegenstanders voor te zijn. 192 blz. Biggles - Secret Agent book. ... Een kasteel met geheime gangen prikkelt natuurlijk altijd de jongensfantasie, althans, toch toen ik jong was. ... Als tiener las ik nogal wat Biggles-avonturen in vertaling. Ik heb mij nu voorgenomen ze te herlezen in de originele versie. Boekverslag Engels Biggles als geheim agent door William Earl Johns Boekverslag door een scholier 683 woorden 18 jaar geleden 5,6 31 keer beoordeeld Auteur W.E. Johns Eerste uitgave 1940 Vak Engels A) zakelijke gegevens. 1) Titel: Biggles als gehei...

INFORMATIE

AUTEUR
Tomás Micek
DIMENSIE
12,41 MB
BESTANDSNAAM
Biggles als geheim agent.pdf

OMSCHRIJVING

Biggles speelt vaak met vuur als het zin heeft voor het belang van de mensheid.Het gaat hier om een levensgevaarlijke uitvinding. De ontdekker van een vernietigend gifgas vindt onder merkwaardige omstandigheden de dood. Biggles krijgt opdracht de listige plannen van zijn gevreesde tegenstanders voor te zijn.192 blz.

Wil je het boek lezen?Biggles als geheim agent in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tomás Micek. Lezen Biggles als geheim agent Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN