Dagboek van een bankier

Dagboek van een bankier - Tony de Bree | Nextbestfoodprocessors.com

...ier is een persoonlijk verslag van 26 jaar werken bij wat eerst Amro en later ABN Amro werd ... Waarom een bankblog 'dagboek van een bankier'? | Blog over ... ... . Tot en met de overname door Royal Bank of Scotland, Fortis en Santander, de redding door de Nederlandse ... Dagboek van een bankier is een persoonlijk verslag van 26 jaar werken bij wat eerst Amro en later ABN Amro werd. Tot en met de overname door Royal Bank of Scotland, Fortis en Santander, de redding door de Nederlandse Staat en 'de Remedy'. Tony de Bree maakte deze gebeurtenissen van dichtbij mee. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehan ... Dagboek van een bankier - Tony de Bree | Boeken.com ... . Tony de Bree maakte deze gebeurtenissen van dichtbij mee. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, de Bree, Tony - Dagboek van een bankier. De dagelijkse werkelijkheid achter de prooi 'Dagboek van een bankier. De dagelijkse werkelijkheid achter de prooi' was het antwoord van ex-ABN Amro manager Tony de Bree over zijn 26 jaar in de international bancaire sector bij Amro en later bij ABN Amro (zie interview op video hier).Door de mooie opmaak en de 70+ verhalen en 20 cartoons is het voor alle lezers nog steeds een populair boek. Dagboek van een bankier is een persoonlijk verslag van 26 jaar werken bij wat eerst Amro en later ABN Amro werd. Tot en met de overname door Royal Bank of Scotland, Fortis en Santander, de redding door de Nederlandse Staat en 'de Remedy'....

INFORMATIE

AUTEUR
Tony de Bree
DIMENSIE
10,92 MB
BESTANDSNAAM
Dagboek van een bankier.pdf

OMSCHRIJVING

Dagboek van een bankier 1e druk is een boek van Tony de Bree uitgegeven bij Gorcum B.V., Koninklijke van. ISBN 9789023252122 Dagboek van een bankier is een persoonlijk verslag van 26 jaar werken bij wat eerst Amro en later ABN Amro werd. Tot en met de overname door Royal Bank of Scotland, Fortis en Santander, de redding door de Nederlandse Staat en 'de Remedy'. Tony de Bree maakte deze gebeurtenissen van dichtbij mee.Voor de eerste keer vertelt hij het verhaal van binnenuit en wordt de lezer meegenomen in de wereld van de bank en de invloed van gebeurtenissen van de laatste jaren op de werknemers. Met zijn bedrijfskundige, historische en persoonlijke benadering doorbreekt hij een aantal mythes als 'met de kennis van toen', 'we hebben het niet geweten' en 'de crisis is in 2008 ontstaan'. Het boek laat zien hoe groot de invloed van de politiek en andere externe factoren op het gedrag van banken en de bankiers is en hoe klanten, medewerkers, politici, toezichthouders en de media een doorslaggevende rol kunnen spelen bij echte veranderingen.Dagboek van een bankier is een must voor iedereen die wil weten hoe 'het systeem' werkt en die zich bezighoudt met organisatieverandering. De verhalen en anekdotes zijn niet alleen vermakelijk, maar ook leerzaam, voor zowel de financi le sector, als organisaties in andere sectoren!Met twintig cartoons van Jan Ibelings (www.karikaturist.nl) over o.a. de ontwikkelingen in de jaren '90, de rol van accountants en consultants, belastingstructuren, vrouwen aan de top, splitsen in de praktijk, de gebeurtenissen rond de ondergang van Fortis en nog veel meer..Tony de Bree is actief als ondernemer, spreker, gastdocent, columnist, adviseur en coach en is gespecialiseerd in ondernemerschap, trendwatching, transformatie & verandermanagement, business strategie, klant- en medewerkerbeleving, nieuwe verdienmodellen en radicale innovatie. Hij combineert de theorie van internationale bedrijfskunde, een Executive MBA en een promotie bedrijfskunde met 26 jaar werken in de financi le sector, online ondernemerschap sinds 2001 en permanente educatie online en offline.Bezoek www.dagboekvaneenbankierhetboek.nl voor meer informatie en gratis downloads. Volg Tony de Bree op Twitter via @dagboekbankier of @tonydebree of ga een dialoog aan via tony.de.bree op Skype.

Wil je het boek lezen?Dagboek van een bankier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tony de Bree. Lezen Dagboek van een bankier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN