Gestalten uit de Perzische Mystiek

Gestalten uit de Perzische Mystiek - W.R. van Brakell Buys | Nextbestfoodprocessors.com

... Leestip: 'Anam Cara - Mystiek uit de Keltische wereld' In 'Anam Cara' (zielsvriend) neemt de Ierse dichter, priester en filosoof John O'Donohue u mee op reis naar het 'Eiland van heiligen en geleerden', waar zij hun eigen Anam Cara zullen ontdekken ... Mystieke poëzie uit het oude Perzië - Boekhandellivius.nl ... . ( Gestalten uit de Perzische mystiek- Dr.R. Van Brakell Buys). Mijn doelstelling is muziek, Soefisme/Boeddhisme en psychologie met elkaar te verbinden in het geven van troost tijdens een rouwproces. Lezing over Fragmenten van rouw en troost samen met harpiste Diana de Vries op 6 oktober in Eindhoven.. Het Perzische Rijk was een uitgestrekt rijk in het Nabije Oosten waarover een aantal Iraanse/Perzische dynastieën hebben geregeerd. De kern er ... Gestalten uit de Perzische Mystiek - Boekenruilen.nl ... . Lezing over Fragmenten van rouw en troost samen met harpiste Diana de Vries op 6 oktober in Eindhoven.. Het Perzische Rijk was een uitgestrekt rijk in het Nabije Oosten waarover een aantal Iraanse/Perzische dynastieën hebben geregeerd. De kern er van bestond uit het huidige Iran, vroeger bekend als Perzië.De belangrijkste residenties van de heersers waren Babylon, Susa, Persepolis en Ctesiphon.Het vroegst bekende koninkrijk in het huidige Iran was het Elamitische Rijk, dat door het Medenrijk ... Vrouwen in de hedendaagse filosofie, Kok Agora, Kampen 1990 - Brakell Buys, dr. R. van, Gestalten uit de Perzische mystiek, waarin opgenomen: Grondvormen der mystiek, Kluwer, Deventer tweede druk 1948 - Bras, Kick, Zoeken, nooit verzadigd zijn. Gedachten over de mystieke weg, Kok, Kampen 1998...

INFORMATIE

AUTEUR
W.R. van Brakell Buys
DIMENSIE
9,94 MB
BESTANDSNAAM
Gestalten uit de Perzische Mystiek.pdf

OMSCHRIJVING

De auteur behandelt de grote figuren uit de perzische mystieke literatuur: Al Gazali, Omar Khayam, Fariddudin Attar, Hafiz, Rumi, Djami en ook de grote keizer Akbar. Een boeiende tekst met vele inspirerende citaten.Een herdruk van het bekende boek door de grote ori alist.

Wil je het boek lezen?Gestalten uit de Perzische Mystiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.R. van Brakell Buys. Lezen Gestalten uit de Perzische Mystiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN