Handboek Voor De Sportvisser

Handboek Voor De Sportvisser - J. Bailey | Nextbestfoodprocessors.com

...de sportvisser door K Ketting . Het nieuwe handboek voor de sportvisser door k ketting boek verkeert in nieuwstaat en bevat 256 pagina's (harde kaft) bieden v ... Groot handboek sportvissen | Gratis boeken downloaden in ... ... . Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 5,00 Gisteren. Warnsveld Gisteren. Patricia Warnsveld. Dit Groot handboek sportvissen is behalve een praktische handleiding ook een waardevol naslagwerk voor iedere sportvisser. U vindt in dit boek namelijk alles wat u moet weten over vissen in zoet en zout water, van materiaal en toebehoren tot vistechnieken en vissoorten. Viswaterbeheer -> Naar het laatste nieuws over viswaterbeheer Hengelsportverenigingen zijn verantwoordelijk voor goed bereikbaar en bevisbaar viswater voor ... Het nieuwe handboek voor de sportvisser - Kees Ketting ... ... . Viswaterbeheer -> Naar het laatste nieuws over viswaterbeheer Hengelsportverenigingen zijn verantwoordelijk voor goed bereikbaar en bevisbaar viswater voor de sportvisser. Als visrechthebbende zijn zij ook (mede)verantwoordelijk voor een goede, voor de sportvisser aantrekkelijke visstand. Auteur: M. Kahlstadt; R. Korn, Prijs: € 29,95, ISBN/ISBN13: 9789044715354, Categorie: Boek, Het complete naslagwerk voor de zoet- en zoutwatervisser met alles over u... Get this from a library! Handboek voor de sportvisser : de vissen, de uitrusting en de technieken. [John Bailey; Yolanda Heersma; Nienke Noorman; et al] Get this from a library! Het nieuwe handboek voor de sportvisser. [Kees Ketting; Henk Nieuwenkamp; Pierre Bronsgeest; et al] Gesloten tijd voor vissoorten (art. 5c Uitvoeringsregeling visserij) Op grond van art. 2a, lid 2 van de Visserijwet 1963 in combinatie met art. 2 van het "Reglement minimummaten en gesloten tijden 1985" kan de minister van Economische Zaken voor bepaalde vissoorten een gesloten tijd vaststellen. Gebruikt: goede staat (Sport) - Te koop voor € 5,00 in Rumst Terhagen 390 Het nieuwe handboek voor de sportvisser / Kees Ketting € 10.00. 391 Het Grote Drum Visboek / Diverse schrijvers € 8.00. 392 De geschiedenis van de sportvisserij / Kees Ketting € 12.00. 393 Sportvissen van Voorn tot Haai / P. Hendriks en E. Blok € 8.00. 394 Vliegvissen in de Lage Landen / P. Blokdijk € 6.00 Tweedehands exampleren van het boek 'Handboek voor de vliegvisser' van Bailey, J. (ISBN 9789059203273) Tk.Het nieuwe.handboek voor de Sportvisser, Kees Ketting, € 9,00 T0299424561 Plaatsing(en) Noordhollands Dagblad op 29-februari in de rubriek Algemeen Vraag en Aanbod...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Bailey
DIMENSIE
4,99 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Voor De Sportvisser.pdf

OMSCHRIJVING

Vissen is een hobby die ontzettend populair is geworden. Elk jaar beginnen vele nieuwe liefhebbers aan deze sport. Het waarderen en begrijpen van het gedrag van de vissen speelt een belangrijke rol bij het optimaal benutten van een visstek.John Bailey geeft in dit onmisbare naslagwerk zowel theoretische als praktische informatie. Hengelaars van alle niveaus vinden in dit boek precies wat ze nodig hebben voor het leren van nieuwe technieken of het verbeteren van bestaande.

Wil je het boek lezen?Handboek Voor De Sportvisser in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Bailey. Lezen Handboek Voor De Sportvisser Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN