Praktisch staatsrecht

Praktisch staatsrecht - Mr.Y.M. Visscher | Nextbestfoodprocessors.com

...kte leerdoelen Staatsrecht hele boek Mr. Visscher Praktisch Staatsrecht 1e jaars 2018 HBO-Rechten Hogeschool Utrecht 10 Pagina's : 41 Jaar : 2018/2019 41 Praktisch Staatsrecht is een succesvol standaardwerk dat niet meer weg te denken is uit de collectie boeken over het staatsrecht ... PDF Praktisch Staatsrecht - Boekhandel Krings ... . De student leert het staatsrecht in zijn omgeving herkennen. Het boek heeft een moderne insteek en laat zien dat Nederland onderdeel is van een voortdurend veranderende internationale samenleving. Praktisch Staatsrecht geeft een duidelijk beeld van de werking van het staatsrecht in het dagelijks leven binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Elk hoofdstuk begint met een praktijkcasus. Staatsrechtelijke begrippen worden toegelicht met behulp van sprekende voorbeelden, figur ... Product - Noordhoff ... . Praktisch Staatsrecht geeft een duidelijk beeld van de werking van het staatsrecht in het dagelijks leven binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Elk hoofdstuk begint met een praktijkcasus. Staatsrechtelijke begrippen worden toegelicht met behulp van sprekende voorbeelden, figur...

INFORMATIE

AUTEUR
Mr.Y.M. Visscher
DIMENSIE
9,99 MB
BESTANDSNAAM
Praktisch staatsrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Praktisch StaatsrechtPraktisch Staatsrecht is een succesvol standaardwerk dat niet meer weg te denken is uit de collectie boeken over het staatsrecht.De compleet vernieuwde derde editie is volledig aangepast aan de laatste ontwikkelingen en recente wetswijzigingen. Aan te bevelen voor alle opleidingen waar de rol van de staat en de positie van burgers aan de orde komt. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.praktischstaatsrecht.noordhoff.nl. Daar vind je nuttige links en leerdoelen. Handige online tools die houvast bieden bij het selecteren van informatie.Met Praktisch Staatsrecht leer je het staatsrecht in zijn omgeving herkennen. Een moderne insteek die je laat zien dat Nederland onderdeel is van een voortdurend veranderende internationale samenleving. Een uitgave die in jouw boekenkast zeker niet mag ontbreken als je een opleiding volgt in het hoger juridisch onderwijs!Praktisch Staatsrecht geeft je op toegankelijke wijze inzicht in de organisatie van het Koninkrijk, de rol van de staat en de positie van burgers. Elk hoofdstuk begint met een levendige casus uit de praktijk. Het boek legt je de relevante staatsrechtelijke begrippen uit aan de hand van aansprekende voorbeelden, duidelijke schema's en figuren, persberichten en verdiepende tussenvragen. Elk hoofdstuk biedt je actuele oefenvragen met antwoorden, handige lijsten met kernbegrippen en verwijzingen naar interessante websites.Waarom kiezen voor Praktisch Staatsrecht:-helder overzicht van het vakgebied;-toegankelijk en studentvriendelijk;-uitgebreide online ondersteuning.

Wil je het boek lezen?Praktisch staatsrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mr.Y.M. Visscher. Lezen Praktisch staatsrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN