De Moedhoed

De Moedhoed - Lida Dijkstra | Nextbestfoodprocessors.com

...derende duiven op het plein (stel je voor dat ze op je hoofd poepen!) en de gekleurde strepen die in het donker door zijn raam naar binnen schijnen ... De Moedhoed - TrotseMoeders: magazine voor moeders door ... ... ... De Moedhoed - Uitgever Maretak Luc Noorlander. Loading... Unsubscribe from Luc Noorlander? Cancel Unsubscribe. Working... Subscribe Subscribed Unsubscribe 0. Loading... De Moedhoed ''Waarom kijk je zo benauwd?' vraagt opa. Mees kruipt bij opa op schoot en vertelt hem over alle enge dingen. 'Ik snap het al,' zegt opa. 'Je hebt een Moedhoed nodig. Weet je wat, ik maak er meteen een.' - ... Lees meer. De gouden eikel Belangstellingscent ... Digibron.nl, De moedhoed ... . 'Ik snap het al,' zegt opa. 'Je hebt een Moedhoed nodig. Weet je wat, ik maak er meteen een.' - ... Lees meer. De gouden eikel Belangstellingscentrum / Thema : De moedhoed (prentenboek) / bang zijn Leeftijd : 1e kleuterklas Duur stage : 2 weken ( waarvan 1 week thema de moedhoed ) Aansluitend bij het thema Jungle, werkte ik rond de moedhoed en bang zijn. Ik maakte een brainstorm met de kleuters om te ontdekken waar zij bang van zijn. De moedhoed bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. De moedhoed - Vlinderdassen. Trending. Ray Ban zonnebril Reiskoffer Handbagage koffer Eastpak rugzak Michael Kors tas Guess tassen Kipling tassen dakine rugzak Herschel rugzak Basil fietstassen. Mode accessoires. Het Voorleesfeest 'Een Moedhoed voor Mees' is bedoeld voor kinderen van 3 t/m 7 jaar en start om 15.00 uur, op de eerste verdieping van De Cultuurfabriek. Deelname is gratis, ook voor niet-leden. Veel bezoek op eerste openingsdag bibliotheek Veenendaal 23:12 De moedhoed. Hartverwarmend prentenboek over bang zijn Mees is vaak een beetje bang. Bang voor de blaffende, harige hond in zijn straat, de krokodil die onder zijn bed snuift en schuift, de wild fladderende duiven op het plein (stel je voor dat ze op je hoofd poepen!) en de gekleurde strepen die in het donker door zijn raam naar binnen schijnen (misschien zijn dat wel vliegende schotels met ... De Moedhoed is een herkenbaar verhaal voor alle kinderen die soms een beetje bang zijn. Kun jij ook wel eens een MOEDHOED gebruiken? Achter in het boek vind je een schema om je eigen MOEDHOED te vouwen. Specificaties. ISBN-nummer: 9789043704861 ......

INFORMATIE

AUTEUR
Lida Dijkstra
DIMENSIE
12,18 MB
BESTANDSNAAM
De Moedhoed.pdf

OMSCHRIJVING

Een prentenboek over bang zijn en je angst overwinnen.Mees is vaak een beetje bang. Bang voor de blaffende hond in zijn straat, bang voor de gekleurde strepen die in het donker door zijn raam naar binnen schijnen (een vliegende schotel met marsmannetjes?) en bang voor de geluiden onder zijn bed (een krokodil?). Gelukkig weet opa precies wat Mees nodig heeft: een MOEDHOED!De Moedhoed is een herkenbaar verhaal voor alle kinderen die soms een beetje bang zijn. Kun jij ook wel eens een MOEDHOED gebruiken? Achter in het boek vind je een schema om je eigen MOEDHOED te vouwen.

Wil je het boek lezen?De Moedhoed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lida Dijkstra. Lezen De Moedhoed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN