Max Modderman 1 - Klas op stelten

Max Modderman 1 - Klas op stelten - Matt Stanton | Nextbestfoodprocessors.com

... iemand - ieuw! - in het opslaghok heeft gepoept ... Voorleeschallenge 2019 (uit Max Modderman - Klas op stelten) ... .. Max krijgt altijd, en dan ook echt áltijd, overal de schuld van. Dus ook wanneer er iemand - ieuw! - in het opslaghok heeft gepoept, en dat heeft Max dus écht niet gedaan! Om te bewijzen dat hij heus wel wat kan, ... Klas op stelten Matt Stanton • Boek • hardback. Samenvatting . In de klas van Max is híj dat! Hij is misschien niet de slimste, maar wel de grappigste! Wanneer Max met school op een kampeeruitje gaat, besluit zijn nieuwe klasgenoot Tyson om ook eens flink wat geintjes uit te halen. ... Remy leest: Max Modderman 1: Klas op stelt ... bol.com | Max Modderman 1 - Klas op stelten (ebook), Matt ... ... . ... Remy leest: Max Modderman 1: Klas op stelten - Matt Stanton; Max Modderman. Klas op stelten Matt Stanton. Max Modderman. Klas op stelten Matt Stanton . Max krijgt altijd, en dan ook echt áltijd, overal de schuld van. Dus ook wanneer er iemand - ieuw! - in het opslaghok heeft gepoept, en dat heeft Max dus écht niet gedaan! Om te bewijzen dat hij heus wel ......

INFORMATIE

AUTEUR
Matt Stanton
DIMENSIE
12,80 MB
BESTANDSNAAM
Max Modderman 1 - Klas op stelten.pdf

OMSCHRIJVING

Voor fans van Het leven van een loser en Niek de Groot!Max krijgt altijd, en dan ook echt áltijd, overal de schuld van. Dus ook wanneer er iemand – ieuw! – in het opslaghok heeft gepoept, en dat heeft Max dus écht niet gedaan! Om te bewijzen dat hij heus wel wat kan, doet hij mee aan de verkiezingen voor klassenvertegenwoordiger.Als dat maar goed gaat!

Wil je het boek lezen?Max Modderman 1 - Klas op stelten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Matt Stanton. Lezen Max Modderman 1 - Klas op stelten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN