Dagboek van een muts 14 - Op tourNEE!

Dagboek van een muts 14 - Op tourNEE! - Rachel Renée Russell | Nextbestfoodprocessors.com

... circa 10 jaar. Nikki kan niet wachten tot de zomervakantie begint: dan mag ze op tournee met de populaire Bad Boyz-band en haar geheime liefde Brandon! Op tourNEE! is deel 14 in de populaire en supergrappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell ... Bureau ISBN - Op tourNEE! ... . Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin.Nikki kan niet wachten tot de zomervakantie begint: dan mag ze op tournee met de populaire Bad Boyz-band en haar geheime liefde Brandon! ZWIJMEL. Bovendien mag Nikki optreden in de openingsact! Beleef een spannende tournee met Nikki in het Boek Dagboek Van Een Muts Op Tournee Deel 14 Nikki verheugt zich zeer op de zomervakantie: Dan mag ze mee op tournee en mag haar band bovendien optreden! Maar dan ma ... Dagboek van een muts (Rachel Renée Russell): GRATIS bezorgd ... . Bovendien mag Nikki optreden in de openingsact! Beleef een spannende tournee met Nikki in het Boek Dagboek Van Een Muts Op Tournee Deel 14 Nikki verheugt zich zeer op de zomervakantie: Dan mag ze mee op tournee en mag haar band bovendien optreden! Maar dan mag haar aartsvijand Mackenzie ook mee op de toer. Hoe zal dit aflopen? Nikki kan niet wa Nikki mag in de zomervakantie op tournee met de Bad Boyz-band en haar geheime liefde Brandon. Ze zit zelfs in de openingsact! Maar ze moet wel een kamer delen met de populaire, achterbakse MacKenzie… Op tourNEE! is deel 14 in de populaire en supergrappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin. Dagboek van een Muts 14 - Op tourNEE Toptitels Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin Nikki mag in de zomervakantie op tournee met de Bad Boyz-band en haar geheime liefde Brandon. Ze zit zelfs in de openingsact! Maar ze moet wel een kamer delen met de populaire, achterbakse MacKenzie… Op tourNEE! is deel 14 in de populaire en supergrappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin. Dagboek van een muts 14. Op tourNEE! Blunderkoningin Nikki mag op tournee met een boyband. Helaas is haar grootste vijandin ook van de partij. Deel 14 in de serie 'Dagboek van een muts'. De Fontein Jeugd - € 15,99 - ISBN 9789026148590 Op tourNEE! is deel 14 in de populaire en supergrappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin. Voor meiden vanaf circa 10 jaar. Nikki kan niet wachten tot de zomervakantie begint: dan mag ze op tournee met de populaire Bad Boyz-band en haar geheime liefde Brandon!...

INFORMATIE

AUTEUR
Rachel Renée Russell
DIMENSIE
7,35 MB
BESTANDSNAAM
Dagboek van een muts 14 - Op tourNEE!.pdf

OMSCHRIJVING

Nikki mag in de zomervakantie op tournee met de Bad Boyz-band en haar geheime liefde Brandon. Ze zit zelfs in de openingsact! Maar ze moet wel een kamer delen met de populaire, achterbakse MacKenzie… Op tourNEE! is deel 14 in de populaire en supergrappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin. Voor meiden vanaf circa 10 jaar.Nikki kan niet wachten tot de zomervakantie begint: dan mag ze op tournee met de populaire Bad Boyz-band en haar geheime liefde Brandon! ZWIJMEL. Bovendien mag Nikki optreden in de openingsact! Maar wie heeft er stiekem ook een plekje weten te bemachtigen in de tour? Die achterbakse MacKenzie natuurlijk! Wanneer Nikki ontdekt dat zij ook nog haar kamergenoot wordt, kan ze wel GILLEN! Wordt haar droomreis een totale NACHTMERRIE?

Wil je het boek lezen?Dagboek van een muts 14 - Op tourNEE! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rachel Renée Russell. Lezen Dagboek van een muts 14 - Op tourNEE! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN