Een overbodige vrouw

Een overbodige vrouw - Rabih Alameddine | Nextbestfoodprocessors.com

... Lees de eerste pagina's. Reviews. Een stad waar spanning hand in hand ging met chaos en hedonisme ... Een overbodige vrouw - bibliotheek.nl ... . Een overbodige vrouw. Het boek een 'overbodige vrouw' van de schrijver Rabih Alameddin speelt zich af in het Beiroet uit mijn herinneringen. Het is een roman waarin vrijwel niets gebeurt en tegelijkertijd heel veel. 'Een overbodige vrouw' bestrijkt één dag, waarin een aantal confrontaties Aalia's leven op de grondvesten doen schudden. Tegelijkertijd is de roman een gecomprimeerde geschiedenis van een halve eeuw Beiroet, én ruim ... bol.com | Een overbodige vrouw, Rabih Alameddine ... ... . Tegelijkertijd is de roman een gecomprimeerde geschiedenis van een halve eeuw Beiroet, én ruim een halve eeuw wereldliteratuur." Meer info. GERELATEERDE ARTIKELEN. Het plaatsen van een artikel in verscheidene nieuwsgroepen. Dit wordt over het algemeen niet gewaardeerd omdat het artikel dan vaak meerdere vragen bevat die dan in verschillende nieuwsgroepen beantwoord worden. Dit veroorzaakt verwarring en overbodige beantwoording omdat de vraag al in de andere groep beantwoord kan zijn. Soms kampt een vrouw echter met dik, grof en donker haar, hetgeen in medische termen bekend staat als 'hirsutisme'. Vaak schamen vrouwen zich voor dit symptoom en zoeken ze een manier om deze haren te verwijderen. Hormonale veranderingen liggen meestal aan de basis van de overtollige haren op het gelaat, al zijn ook andere oorzaken bekend. Een overbodige vrouw is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Een overbodige vrouw PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Een overbodige vrouw Zijnlaatste werk, Een overbodige vrouw, z...

INFORMATIE

AUTEUR
Rabih Alameddine
DIMENSIE
11,20 MB
BESTANDSNAAM
Een overbodige vrouw.pdf

OMSCHRIJVING

Ze kent Lolita's moeder beter dan de hare. Aldus Aalia Sohbi. Aalia, 72, woont haar hele leven in Beiroet, is gescheiden van haar man, 'de lusteloze muskiet met onmachtige slurf', en ze hertrouwt niet. Liefde voor de literatuur bepaalt haar leven. Ze vertaalt één meesterwerk per jaar. Niemand krijgt de vertalingen ooit onder ogen.Een overbodige vrouw bestrijkt één dag, waarin een aantal confrontaties Aalia's leven op de grondvesten doen schudden. Tegelijkertijd is de roman een gecomprimeerde geschiedenis van een halve eeuw Beiroet, én ruim een halve eeuw wereldliteratuur.

Wil je het boek lezen?Een overbodige vrouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rabih Alameddine. Lezen Een overbodige vrouw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN