Bouquet Extra 440 - Zoet als karamel ; Playboy wordt papa (2-in-1)

Bouquet Extra 440 - Zoet als karamel ; Playboy wordt papa (2-in-1) - Teresa Hill | Nextbestfoodprocessors.com

... DE PRINS van SARAH MORGAN (De Kroon van Santina) - Wanneer Izzy het verlovingsfeest van prins Matteo's broer verstoort, besluit hij in te grijpen ... Ronduit vertederend ; Onvergetelijke indruk (2-in-1) eBook ... ... . Duizelig en gewond na een auto-ongeluk, worstelt Angie zich door een blizzard om veilig thuis te komen. Alleen de gedachte aan de sterke armen van haar geliefde knappe echtgenoot, Shane, houdt haar op de been. Ze is totaal onvoorbereid op de ijzige ontvangst die haar wacht. En op de ontdekking dat ze volkomen vergeten is dat ze haar grote liefde de rug heeft toegekeerd... Zoet als karamel - Intiem 1766. COME-BACK. V ... Boek PDF De kleine prins - 3DAYSLIMBURG.BE ... . En op de ontdekking dat ze volkomen vergeten is dat ze haar grote liefde de rug heeft toegekeerd... Zoet als karamel - Intiem 1766. COME-BACK. Verzoening in Rome "Suske en Wiske 7 - Duistere diam plus" ... Bouquet Extra 461 - Baby voor de deur ; Geluk is een gave. Kilo-Klasse. Iedere dag in dienst van jou. ... 2 in 1 (En de rare ridder & Spookt erop los) Kiki en Pelle ......

INFORMATIE

AUTEUR
Teresa Hill
DIMENSIE
8,20 MB
BESTANDSNAAM
Bouquet Extra 440 - Zoet als karamel ; Playboy wordt papa (2-in-1).pdf

OMSCHRIJVING

(1) ZOET ALS KARAMEL - Op een of andere manier moet alleenstaand moeder Lily Tanner aan karamel denken, telkens als ze haar nieuwe buurman Nick Malone ziet. Hij is net zo onweerstaanbaar als haar favoriete zoetigheid, maar helaas heeft ze mannen afgezworen. Die zijn immers onbetrouwbaar, weet ze sinds haar trouweloze ex-echtgenoot. En zo'n knappe man wil toch vast een vriendin zonder kinderen, en niet een met twee kleine meisjes, zoals zij? Dan staat Nick opeens op haar stoep, op de vlucht voor de opdringerige buurvrouwen die hem belagen... Dit verhaal is eerder verschenen als Intiem 1766 (2) PLAYBOY WORDT PAPA - Rachel Harper kan het nog steeds niet geloven! Zij, een brave kleuterjuf, heeft iets gedaan wat ze nog nooit eerder heeft gedaan. Ze heeft zomaar een wilde nacht gehad met iemand die ze nog maar net kende. Haar onbekende minnaar moet wel een doorgewinterde vrouwenversierder zijn, denkt ze. Anders was dit toch nooit gebeurd? Het gekke is dat ze intuïtief voelt dat hij meer is dan dat. En dat is maar goed ook, want na hun nacht vol passie heeft ze een verrassing voor hem... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

Wil je het boek lezen?Bouquet Extra 440 - Zoet als karamel ; Playboy wordt papa (2-in-1) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Teresa Hill. Lezen Bouquet Extra 440 - Zoet als karamel ; Playboy wordt papa (2-in-1) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN