Alchemie van de liefde

Alchemie van de liefde - Lisette Thooft | Nextbestfoodprocessors.com

...s meer van over. DE ALCHEMIE VAN DE LIEFDE ... Alchemie van de liefde - Lisette Thooft | Boeken.com ... ... 'Mijn leven nam wendingen waardoor vele materiële en emotionele zaken als poten van onder een tafel werden weggemaaid. Meermaals dacht ik te sterven maar ik zag dat enkel mijn persoonlijkheid aan het afbrokkelen was,' schrijft Chantal. De alchemie van de liefde. Kom te weten 'wie' je bent en lees: De Alchemie van de LiefdeTrilogie: Druivensap, Wijn en ChampagneOfVrede, Harmonie en LiefdeDit waar gebeurde liefdesverhaal laat ons zien 'wat' wij eigenlijk zijn: Lichtwezens! Alles begon met een Visioen. Met haar ogen open zag Chantal twee Vuren ... De Alchemie van de Liefde: Tweelingzielen, -vlammen en ... ... . Met haar ogen open zag Chantal twee Vuren uit hun Harten komen. Was dit Liefde? Lisette Thooft over haar boek Alchemie van de liefde - Duration: 4:50. Uitgeverij Scriptum 4,068 views. 4:50. David Gilmour / David Bowie / Richard Wright - "Comfortably Numb" - Duration: 8:12. Alchemie van de liefde is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Alchemie van de liefde PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Alchemie van de liefde De alchemie van de liefde is een ware kunst. Bijna iedereen heeft eens of meerdere keren de alchemie tussen man en vrouw ervaren. Maar vaak worden we door de intensiteit weggeblazen en blijft er na een tijd weinig of niks meer van over....

INFORMATIE

AUTEUR
Lisette Thooft
DIMENSIE
6,82 MB
BESTANDSNAAM
Alchemie van de liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom duren wittebroodsweken nooit lang? Waarom vechten we met elkaar, ook als we oprecht van elkaar houden? Waarom schuilt er een draak in elke vrouw en een gepantserde ridder - of een robot - in elke man? Omdat we zo in elkaar zitten; het is het ontwerp van de liefde. En dat is maar goed ook. Want juist het overwinnen van tegenstellingen levert de Steen der Wijzen op die van lood goud maakt, zelfs diamant. Conversio oppositorum noemden de alchemisten dat: het omkeren van tegendelen. Het mannelijke en het vrouwelijke hebben elkaar nodig om zelf tot volle ontplooiing te komen.Lisette Thooft vertaalde de eeuwenoude alchemistische principes naar hedendaagse liefdesrelaties. Alles is één, zo binnen zo buiten, haast je langzaam, los op en verbind, bid en werk... Wat hebben die klassieke regels ons nu te leren? Elke relatie is een kolf waarin zich een alchemistisch proces afspeelt, of het nu een stevige of een wankele relatie is, hetero of homo, een prille liefde of een oude band. Zelfs als je géén relatie hebt, kun je alchemie bedrijven. Dit boek vertelt je precies hoe, met uit het leven gegrepen en herkenbare voorbeelden, met humor en wijsheid. En... het werkt!Lisette Thooft (1953) is schrijfster en spreekster, coach, voorzitter van de Kring voor Mythosofie en in opleiding tot Rebalancer. Ze schrijft voor bladen als Happinez en The Optimist en blogt op haar website www.lisettethooft.nl.

Wil je het boek lezen?Alchemie van de liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisette Thooft. Lezen Alchemie van de liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN