#Powertalks voor mama's

#Powertalks voor mama's - Daniëlle Koudijs | Nextbestfoodprocessors.com

... Mama's: toegankelijke verhalen met een diepgaande boodschap ... Daniëlle Koudijs: #Powertalks voor mama's ... . '#Powertalks voor mama's' is voor alle moeders die op z'n tijd behoefte hebben aan een stevige, bemoedigende column. Het zijn eerlijke en oprechte verhalen over moederschap die je gewend bent van weblog Power to the Mama's: toegankelijke verhalen met een diepgaande boodschap. Review - In het boek powertalks voor mama's schrijven 10 moeders op (h)eerlijke wijze over het moederschap. Ze nemen je mee in de ups en downs en bemoedigen je met he ... #Powertalks voor mama's - Power to the Mama's ... . Ze nemen je mee in de ups en downs en bemoedigen je met herkenning en een portie Liefde. Zijn Liefde. #Powertalks is daarom perfect om te gebruiken bij jouw momentje stille tijd met God. Vandaag op Mama van Dijk! Beschrijving. #Powertalks voor mama's' is voor alle moeders die op z'n tijd behoefte hebben aan een stevige, bemoedigende column. Het zijn eerlijke en oprechte verhalen over moederschap die je gewend bent van weblog Power to the Mama's: toegankelijke verhalen met een diepgaande boodschap. '#Powertalks voor mama's' is vo...

INFORMATIE

AUTEUR
Daniëlle Koudijs
DIMENSIE
7,67 MB
BESTANDSNAAM
#Powertalks voor mama's.pdf

OMSCHRIJVING

'#Powertalks voor mama's' is voor alle moeders die op z'n tijd behoefte hebben aan een stevige, bemoedigende column. Het zijn eerlijke en oprechte verhalen over moederschap die je gewend bent van weblog Power to the Mama's: toegankelijke verhalen met een diepgaande boodschap. Allerlei thema's komen aan bod in de #powertalks, maar vier domeinen krijgen speciale aandacht: geloof, relatie, opvoeding en balans. Daarnaast is het boek verrijkt met mooie foto's, inspirerende quotes en eigen schrijfruimte.'#Powertalks voor mama's' is een inhoudelijk en bemoedigend boek voor alle moeders die weinig tijd hebben. Kortom: een fijn boek om te lezen op de wc, tijdens het koken of op een rustig moment met wat drinks & bites!

Wil je het boek lezen?#Powertalks voor mama's in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daniëlle Koudijs. Lezen #Powertalks voor mama's Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN