Bouquet Extra 390 - Droom van een jurk ; Opnieuw gekust (2-in-1)

Bouquet Extra 390 - Droom van een jurk ; Opnieuw gekust (2-in-1) - Kate Hardy | Nextbestfoodprocessors.com

...Samen met Sophie / Weg van kerst, 2-in-1 ... Liefde in de herkansing ; Verwarrende kussen - datboek.nl ... . Het meisje met de eierstokjes. PRAKTISCH PROJECTMANAGEMENT. ... Bouquet Extra 411 - Gekust door de sultan ; Onbedwingbaar verlangen (2-in-1) Mister Orange. ... Droom van een zomer. Met Nieuwe Ogen. WOESTIJNVLUCHT MALTA "De Rode Ridder 75- De hellebron" Aanteekeningen op eene reize van Parijs naar napels, door het tirolsche, en van daar door Zwitserland en langs den rhijn terug naar holland. met platen Reize naar de caribische ei ... Bureau ISBN - Hartenbindertje ; Geleend geluk ... . met platen Reize naar de caribische eilanden, in de jaren 1780-81 door c. de j. toen ter tijd als luitenant dienende aan boord van s'lands schip van oorlog mars, onder bevel van den schout b Sefa prentenboeken in twee talen - Slaap lekker, kleine wolf - نم جيد ً، أيها الذئبُ الصغيرْ. Tweetalig kinderboek (Nederlands - Arabisch), met lu Droom van een jurk ; Opnieuw gekust (2-in-1) (Bouquet Extra Book 390) (Dutch Edition) eBook: Kate Hardy, Cara Colter, Carola Bijlsma, Mariëlla Snel: Amazon.de: Kindle-Shop Download Een echt kerstsprookje / In de arrenslee - Bouquet Extra Romance 350, 2-in-1 (pdf) Fiona Harper Download Een economische geschiedenis van Groningen - Jeroen Benders pdf Download Een gezonde eter voelt zich beter - Irene Lelieveld pdf...

INFORMATIE

AUTEUR
Kate Hardy
DIMENSIE
6,82 MB
BESTANDSNAAM
Bouquet Extra 390 - Droom van een jurk ; Opnieuw gekust (2-in-1).pdf

OMSCHRIJVING

(1) EEN DROOM VAN EEN JURK - Op weg naar de bruiloft van haar beste vriendin is Claire de bruidsjurk kwijtgeraakt die ze voor haar mee zou nemen. Niet zo'n beste beurt voor een bruidsmeisje, dat geeft ze grif toe. En nu moet ze dit ook nog eens zien uit te leggen aan Sean, de broer van de bruid. Veel begrip verwacht ze niet van deze Mr. Regelneef, die voor alles een planning heeft. Opvallend genoeg geldt dat niet voor de vonken die er opeens tussen hen overspringen - die zijn echt totaal ongepland!(2) OPNIEUW GEKUST - Als Kayla opeens weer oog in oog staat met haar jeugdvriend David, voelt ze zich tot haar ergernis nog steeds tot hem aangetrokken. Ja, hij is inmiddels miljonair en zelfs nog knapper dan vroeger. Maar dat zou toch niet moeten uitmaken? Ze is echt nog niet vergeten hoe overdreven koeltjes hij tegen haar deed na die ene hartstochtelijke kus. Waarom gaat ze dan in hemelsnaam in op zijn voorstel om die nog eens over te doen?Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

Wil je het boek lezen?Bouquet Extra 390 - Droom van een jurk ; Opnieuw gekust (2-in-1) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kate Hardy. Lezen Bouquet Extra 390 - Droom van een jurk ; Opnieuw gekust (2-in-1) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN