Kinderbijbel voor jou

Kinderbijbel voor jou - Katherine Sully | Nextbestfoodprocessors.com

... selectie, want er is erg veel goeds te beluisteren ... Kinderbijbel voor jou | Boeken ... . Je mag ze gratis downloaden. Voor hulp bij het afspelen of downloaden van de Bijbellezingen kun+ Read More Nu ook een kinderbijbel van Francine Rivers. Als er een persoon bewezen heeft Bijbelverhalen opnieuw voor het voetlicht te kunnen brengen is dat wel Francine Rivers. We ontmoeten in Bijbelverhalen voor jou 30 belangrijke personen uit het Oude en Nieuwe Testament. 'Kinderbijbel voor jou' is een prachtige kennisma ... bol.com | Bijbelverhalen voor jou, Francine Rivers ... ... . 'Kinderbijbel voor jou' is een prachtige kennismaking met het Oude en Nieuwe Testament voor jonge kinderen. Het is een fraai doopcadeau! Met rijmpjes, dierengeluiden en andere hulpmiddelen om het lezen nog leuker te maken. Sfeervolle grote illustraties. Stevig gebonden met harde kaft. Voor kinderen vanaf 3 jaar. ´De Bijbel voor jou´ en ´De Bijbel voor jullie´ zijn kinderbijbels voor kinderen en tieners, geschreven door J.H. Mulder-van Haeringen, die we van harte aanbevelen. Echter, deze site is niet aan de beide kinderbijbels gerelateerd. Voor ouders is extra informatie opgenomen over de opbouw van deze kinderbijbel en tips voor het gebruik ervan. Achterin staat informatie over de totstandkoming van de illustraties. Visie auteur De auteur wil vooral doorgeven dat God niet alleen van grote mensen maar ook van kinderen houdt. En al die grote mensen hebben vaak geen oog voor jou. Maar God wél! Daarom stuurde Hij de Heere Jezus naar deze aarde. Hij houdt van jou, en wil je redden. Redden van alle verkeerde dingen die je hebt gedaan, waardoor je niet bij God in de hemel kunt komen. Daarom stierf de Heere Jezus voor jou. Hij droeg de straf die jij en ik verdiend hadden. Op deze pagina komen in de loop van de tijd steeds meer Bijbelcursussen te staan. Je kunt ze gratis downloaden. Ze kunnen je helpen als een richtlijn en handleiding bij de persoonlijke Bijbelstudies. Wil je de Bijbelcursus volgen op de misschien bekende manier (inzenden, de les wordt gecorrigeerd & aan je geretourneerd, waarna je de 2e les+ Read More Op deze site vindt je artikelen en Bijbellezingen die je kunnen helpen bij je (persoonlijke) Bijbelstudie en om de Heer Jezus te leren kennen. Dit is de site voor jong en oud - speciaal voor jou! Kinderbijbels Op zoek naar een kinderbijbel? Dan zit je hier goed! We hebben zowel bijbels voor de allerkleinsten als voor tieners: genoeg keuze om meer te leren over God. Ook hebben we kinderbijbels die aansluiten bij een specifieke Bijbelvertaling. Bekijk ons aanbod en vind de kinderbijbel die past bij jouw kind. Zoek je boeken d...

INFORMATIE

AUTEUR
Katherine Sully
DIMENSIE
6,25 MB
BESTANDSNAAM
Kinderbijbel voor jou.pdf

OMSCHRIJVING

'Kinderbijbel voor jou' is een prachtige kennismaking met het Oude en Nieuwe Testament voor jonge kinderen. Het is een fraai doopcadeau! Met rijmpjes, dierengeluiden en andere hulpmiddelen om het lezen nog leuker te maken. Sfeervolle grote illustraties. Stevig gebonden met harde kaft. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Wil je het boek lezen?Kinderbijbel voor jou in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Katherine Sully. Lezen Kinderbijbel voor jou Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN