Blockchain Organiseren

Blockchain Organiseren - Paul Bessems | Nextbestfoodprocessors.com

...verheden en in het bedrijfsleven. De overheid alleen al, startte de afgelopen maanden tientallen projecten ... Wat gaan we doen met blockchain? - nieuworganiseren ... ... . Maar Blockchain Organiseren gaat nog verder. Steeds meer professionals en organisaties raken enthousiast over dit nieuwe organisatieconcept. Blockchain organiseren gaat in eerste instantie dan ook over het oplossen van managementproblemen, in tweede instantie over de toegepaste management modellen en in derde en laatste instantie over de (ICT) technologie die hieraan ten grondslag ligt. Niet alleen voor (inkoop of supply chain) managers Webinar Blockchain Online Op dinsdag 12 mei organisee ... Blockchain organiseren: de nieuwe vertrouwensindustrie ... ... . Niet alleen voor (inkoop of supply chain) managers Webinar Blockchain Online Op dinsdag 12 mei organiseert IT Academy Noord-Nederland een webinar over blockchain. Gezien de huidige situatie is de training Blockchain basics van mei verplaatst naar het najaar 2020. Tussen 11.30 en 12.30 uur organiseert de IT Academy een online sessie voor geïnteresseerden in de training. Dit jaar organiseert Ondernemers Peelland drie avonden met een heerlijk diner en een interessante presentatie over toekomstgericht denken en ondernemen. Wetenschapsjournalist en TV-presentator Diederik Jekel nam ons 15 maart jl. in sneltreinvaart mee in de ontwikkeling van technische innovaties die onze wereld op zijn kop gaan zetten. Donderdag 13 september zoomt blockchain consultant Paul Bessems Ir. Paul Bessems is internationaal spreker, blockchain consultant en (co-)auteur van tien managementboeken. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van fundamenteel nieuwe managementconcepten die beter aansluiten op het verder digitaliseren van onze samenleving. Hij is een expert op het gebied van Blockchain Organiseren. Blockchain Organiseren. Blockchain Organiseren is een manier om onzekerheid te reduceren, vertrouwen te organiseren tussen vraag en aanbod, zonder dat de complexiteit toeneemt. Het is een hulpmiddel om transacties, bijna frictieloos tegen lagere kosten te organiseren. Een blockchain lead maakt een organisatie gereed om Blockchain Organiseren toe te passen en is daarmee een soort kwartiermaker. Een aantal voorbeelden van taken: 1. bijhouden van ontwikkelingen, bezoeken congressen, netwerk opbouwen 2. het ontwerpen en opzetten van Proof of Concept projecten en experimenten Blockchain organiseren | ISBN 9789463426572 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Blockchain is bekend als onderliggende technologie voor cryptocurrencies zoals de bitcoin. Wanneer je blockchain als technologie samenvoegt met een nieuw organisatiemodel wordt management opnieuw uitgevonden. Schrijvers Paul Bessems en Walter Bril schreven hierover het boek 'Blockchain Organiseren voor Managers'....

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Bessems
DIMENSIE
8,98 MB
BESTANDSNAAM
Blockchain Organiseren.pdf

OMSCHRIJVING

Onze economie drijft grotendeels op wantrouwen. Wanneer we zaken doen, moeten we elkaar kunnen vertrouwen. Daarvoor hebben we geld, contracten, merken en hiërarchieën geïnnoveerd. In het kielzog van deze instituties is een hele vertrouwensindustrie ontstaan, denk aan: banken, advocaten, accountants, marketeers en managers. Het nadeel van deze manier van vertrouwen organiseren is, dat de complexiteit onnodig toeneemt waardoor onze productiviteit daalt. Steeds meer professionals en organisaties raken enthousiast over een nieuw organisatieconcept: "Blockchain Organiseren'. Blockchain Organiseren gaat over de inbedding van een disruptieve technologie (Blockchain) in een fundamenteel nieuw organisatiemodel (Weconomics). Het is een manier om vertrouwen te organiseren zonder dat de complexiteit toeneemt. Het heeft de belofte in zich om geld, contracten en management grotendeels te vervangen. Blockchain Organiseren verbetert de productiviteit, zorgt voor een betere privacy en efficiëntere processen. Dit boek richt zich op mensen die meer willen weten over Blockchain Organiseren, hiervoor projecten opzetten, strategieën ontwikkelen, beleid maken of instrumenten gaan ontwikkelen.

Wil je het boek lezen?Blockchain Organiseren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Bessems. Lezen Blockchain Organiseren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN