De Kinderkoningin

De Kinderkoningin - Maartje Kamphuis-Wesselsz | Nextbestfoodprocessors.com

...t zijn loopfiets. De Kinderkoningin. De Kinderkoningin woont in Roze Wolkenland en ze doet wel alsof ze heel chique is, maar dat is ze eigenlijk helemaal niet ... De Kinderkoningin - De wens van Catootje Knetterkont ... ... . Stiekem is ze erg ondeugend en snoept veel te veel. In het boek worden acht kinderwensen vervuld. Bijvoorbeeld de wens van Catootje Knetterkont. De Kinderkoningin | ISBN 9789463132244 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Kinderkoningin woont in Roze Wolkenland en ze doet wel alsof ze heel chique is, maar dat is ze eigenlijk helemaal niet ... Duurzaam speelgoed van hoge kwaliteit | KinderenKoning ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Kinderkoningin woont in Roze Wolkenland en ze doet wel alsof ze heel chique is, maar dat is ze eigenlijk helemaal niet. Stiekem is ze erg ondeugend en snoept veel te veel. In dit boek worden acht kinderwensen vervuld. Bijvoorbeeld de wens van Catootje Knetterkont. Wakker gesnuffeld worden door een zebra, terwijl er een aap aan je lamp bungelt. Blauwe schimmelkaassaus die ineens heel lekker smaakt. Toverbillen om eindeloos windjes mee te laten. Een deftige dokter onder de slagroomtaart en een juf met een patatkanon. Ontdek het geheim van de Kinderkoningin, doe een wens en zie hoe de gekste dingen gebeuren! Wakker gesnuffeld worden door een zebra, terwijl er een aap aan je lamp bungelt. Blauwe schimmelkaassaus die ineens heel lekker smaakt. Toverbillen om eindeloos windjes mee te laten. Een deftige dokter onder de slagroomtaart en een juf met een patatkanon. Ontdek het geheim van de Kinderkoningin, doe een wens en zie hoe de gekste dingen gebeuren! Meer teksten en voorbeelden: over de schrijver(s) Auteur Maartje Kamphuis-Wesselsz (1977) is op het eiland Texel opgegroeid. De Kinderkoningin is haar eerste boek, want 'normaal' werkt ze als formatontwikkelaar en eindredacteur bij een bekende tv-productiemaatschappij in Hilversum. De Kinderkoningin ontvangt per post honderden kinderwensen. Elke dag laat ze er eentje in vervulling ga...

INFORMATIE

AUTEUR
Maartje Kamphuis-Wesselsz
DIMENSIE
12,3 MB
BESTANDSNAAM
De Kinderkoningin.pdf

OMSCHRIJVING

Wakker gesnuffeld worden door een zebra, terwijl er een aap aan je lamp bungelt. Blauwe schimmelkaassaus die ineens heel lekker smaakt. Toverbillen om eindeloos windjes mee te laten. Een deftige dokter onder de slagroomtaart en een juf met een patatkanon. Ontdek het geheim van de Kinderkoningin, doe een wens en zie hoe de gekste dingen gebeuren!De Kinderkoningin woont in Roze Wolkenland en ze doet wel alsof ze heel chique is, maar dat is ze eigenlijk helemaal niet. Stiekem is ze erg ondeugend en snoept veel te veel. In dit boek worden acht kinderwensen vervuld. Bijvoorbeeld de wens van Catootje Knetterkont. Ze heeft genoeg van de windjes die haar vader laat en wil graag dat de Kinderkoningin hem een lesje leert. En Dirk wenst dat hij nu wel een keer naar de dierentuin mag, nadat zijn ouders zijn verjaardag al twee keer zijn vergeten! Elise moet van haar moeder altijd alles met haar vriendinnen delen, maar zelf deelt ze haar mooie sieraden en make-up niet met Elise. Stom! En Anna's moeder doet sinds kort mee aan de extreem gezond eten trend, door te koken uit een hip kookboek. Anna vindt het maar niets en vraagt dringend om hulp. Voor al deze kinderen heeft De Kinderkoningin de perfecte oplossing gevonden om ze heel blij te maken, maar ook om de ouders een lesje te leren… Bij elk boek zit een speciale wensenvelop waarmee kinderen ook een wens aan De Kinderkoningin kunnen doen.

Wil je het boek lezen?De Kinderkoningin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maartje Kamphuis-Wesselsz. Lezen De Kinderkoningin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN