De ondeugendste verhaaltjes

De ondeugendste verhaaltjes - Marianne Busser | Nextbestfoodprocessors.com

...niks kan schelen. De leukste verhaaltjes voor het slapen gaan ... Verhaaltje voor de Dorst van Florian Teufer ... . Boe is een spookje. Hij woont in een spookhuis met andere spoken. Elke nacht, als de klok twaalf keer slaat, komen ze uit de kast. Als ik de douche uitloop, bedenk ik me even wat aan te trekken. Ik ga voor een satijnen rode slipdress en een zwarte satijnen string. Normaal douchen we samen, maar soms gaan we voor even anders. Eentonigheid past niet bij ons, afwisseling houdt het leuk en spannend. Als ik beneden kom, branden de kaarsjes en… Met de radio ... Korte verhalen & Korte verhaaltjes vind je op ... ... . Als ik beneden kom, branden de kaarsjes en… Met de radio aan, vrolijk mee zingend vlogen de 40 minuten reistijd zo voorbij. Ze trok haar kleding uit, nou niet mee meest sexy slipje aan vandaag, door die gedachten schoot ze in de lach, meid niemand die het ziet, je loopt naakt hier. Ze zocht een fijne ligstoel, gelukkig lag haar leesbril nog in de auto, en dook heerlijk in haar boek. Over de pracht van haar lichaam, de schoonheid van haar vurig groene ogen en haar ronde billen. Haar huid is teder, ik wil het niet scheuren. Toch vecht ik met haar kut. De heenweg is lang. De terugweg ook lang. Krampachtig zijn haar handen die de plooien van het bed beet pakken. Haar knieën buigen spastisch en haar stemgeluid vult de kamer. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne Busser
DIMENSIE
6,50 MB
BESTANDSNAAM
De ondeugendste verhaaltjes.pdf

OMSCHRIJVING

Een vrolijk voorleesboek met verhaaltjes over allerlei bijzondere en alledaagse gebeurtenissen die peuters en kleuters meemaken. Over het circus, de dierentuin, Vaderdag en nog veel meer!

Wil je het boek lezen?De ondeugendste verhaaltjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Busser. Lezen De ondeugendste verhaaltjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN