Langs literaire locaties in Parijs

Langs literaire locaties in Parijs - Kees van Rijswijk | Nextbestfoodprocessors.com

...literair decor, die je ook gewoon lekker op de bank kunt lezen' ... Nog meer literaire locaties in Parijs | Reinders ... ... . Kees van Rijswijk publiceerde een groot aantal boeken en artikelen over onderwijs aan kinderen die speciale zorg nodig hebben. 'Parijsmagazine' over 'Langs literaire locaties in Parijs': 'een geweldige wandelgids met Parijs als literair decor, die je ook gewoon lekker op de bank kunt lezen'. Kees van Rijswijk publiceerde een groot aantal boeken en artikelen over onderwijs aan kinderen die speciale zorg nodig hebben. 'Nog meer literaire locaties in Parijs' sluit aan op 'Langs l ... Scheltema | Langs literaire locaties in Parijs, Kees van ... ... . 'Nog meer literaire locaties in Parijs' sluit aan op 'Langs literaire locaties in Parijs'. Beide gidsen richten zich op Parijs als literair decor. Zij voeren de lezer langs locaties die een rol vervullen in romans of verhalen die zich in de Franse hoofdstad afspelen. De vier wandelingen in 'Langs literaire locaties in Parijs' doorkruisten de Marais, Saint-Germain-des-Pres, het Quartier ... Parijs is zo'n stad waar ik elk jaar wel even naar toe ga. Hop, de trein of de bus in en je staat een paar uur later in de stad van de liefde. Inmiddels ben ik er al een keer of acht geweest en ken ik de stad dus best wel goed. Daarom besloot ik vandaag eens een gids te schrijven over de leukste wijken in Parijs, en waar je moet verblijven in Parijs + een aantal leuke hotel tips. Koop nu Nog meer literaire locaties in Parijs van Kees van Rijswijk bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen!...

INFORMATIE

AUTEUR
Kees van Rijswijk
DIMENSIE
11,14 MB
BESTANDSNAAM
Langs literaire locaties in Parijs.pdf

OMSCHRIJVING

Deze wandelgids richt zich op Parijs als literair decor. Zij voert de lezer langs locaties die een rol vervullen in romans en verhalen die zich in de Franse hoofdstad afspelen. Het aardige van wandelen langs literaire locaties is dat het diverse genoegens verschaft. Het eerste is dat van de voorbereiding. Het van tevoren lezen van de routebeschrijving brengt niet alleen oude herinneringen tot leven, maar maakt de lezer ook duidelijk welke boeken hij of zij (wellicht ten onrechte) nog niet heeft gelezen. Het tweede genoegen is dat van de feitelijke wandeling: zo'n wandeling biedt de mogelijkheid het beeld van de schrijver te vergelijken met het eigen beeld van de werkelijkheid. Het derde is dat van de follow-up: het lezen of herlezen van de door de bezochte locaties geïnspireerde teksten. Door dit alles krijgen lezen en wandelen beide een extra dimensie.De vier wandelingen in deze gids bestrijken elk een min of meer afgebakend gebied van Parijs:- de Marais;- Saint-Germain-des-Prés;- het Quartier Latin en- Montparnasse.De beschrijving van deze vier wandelingen wordt afgesloten met een bijlage met bio- en bibliografische informatie over de ruim 60 schrijvers die in deze gids aan bod komen.

Wil je het boek lezen?Langs literaire locaties in Parijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees van Rijswijk. Lezen Langs literaire locaties in Parijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN