Het schaduwspel

Het schaduwspel - Simone van der Vlugt | Nextbestfoodprocessors.com

...ten werken. Lees meer in onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid ... Het schaduwspel, Simone van der Vlugt - Paperback ... ... . Het schaduwspel book. Read 52 reviews from the world's largest community for readers. Eva Ment verkeert als dochter van een lakenkoopman in de betere kri... Romans: Het schaduwspel, Parel en Het zwembad . Parel. Lucinda Riley (vert. Dieuwke van der Veen, Erica Disco en Kees van Weele). Xander Uitgevers 2018. 592 blz. € 19,99. Gratis inpakservice - Het schaduwspel - 9789026348198. In de nieuwe hi ... Het schaduwspel - Simone van der Vlugt - 9789026337031 ... ... . Gratis inpakservice - Het schaduwspel - 9789026348198. In de nieuwe historische roman Het schaduwspel beschrijft Simone van der Vlugt 'Het schaduwspel' door Simone van der Vlugt - Onze prijs: €12,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Het e-book Het schaduwspel, geschreven door Simone van der Vlugt, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Gratis inpakservice - Het schaduwspel - 9789026337031. In de nieuwe historische roman Het schaduwspel beschrijft Simone van der Vlugt...

INFORMATIE

AUTEUR
Simone van der Vlugt
DIMENSIE
10,41 MB
BESTANDSNAAM
Het schaduwspel.pdf

OMSCHRIJVING

In de nieuwe historische roman Het schaduwspel beschrijft Simone van der Vlugt de levens van Eva Ment en Jan Pieterszoon Coen, en een belangrijke periode uit de Nederlandse geschiedenis, de 17e eeuw. Eva Ment verkeert in de betere kringen van Amsterdam. Op een bijeenkomst ontmoet ze Jan Pieterszoon Coen, een man van aanzien, die op zoek is naar een echtgenote. Ze trouwen en in het voorjaar van 1627 reizen Jan en Eva met hun pasgeboren dochtertje naar de Oost. Na een zeereis vol ontberingen worden ze als vorsten onthaald in Batavia. Er volgt een periode van gewenning, maar vooral van vele verliezen. Gedesillusioneerd reist Eva na een verblijf van bijna drie jaar terug naar Amsterdam. Simone van der Vlugt kan als geen ander een historisch verhaal tot leven wekken en Het schaduwspel biedt een magistrale inkijk in een periode uit de Nederlandse geschiedenis die meer dan ooit onderwerp van discussie is.

Wil je het boek lezen?Het schaduwspel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simone van der Vlugt. Lezen Het schaduwspel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN