Hoe verstop je een giraf?

Hoe verstop je een giraf? - Michelle Robinson | Nextbestfoodprocessors.com

...en, maar haar ouders vinden de giraf veel te groot en ... Hoe verstop je een giraf - M. Robinson - Vuurvliegje leest ... ... Een meisje gaat samen met haar ouders naar de kermis en wint een giraf. Ze wil deze heel graag mee naar huis nemen, maar haar ouders vinden de giraf natuurlijk veel te groot en onhandig voor thuis. Dus zal ze hem moeten verstoppen: opgevouwen in de achterbak, vermommen als lamp met vlekken in de woonkamer, of schilder anders heel je huis in de kleuren van je giraf. Wat moet je doen als je op de kermis een giraf wint? ... Hoe verstop je een giraf? - Michelle Robinson en Claire ... ... . Wat moet je doen als je op de kermis een giraf wint? Je ouders willen geen giraf als huisdier, want zo'n dier is groot en onhandig. Dus: verstoppen maar. Alleen hoe verstop je zo'n groot en onhandig beest? Ik vond het echt een heel grappig verhaal. Vrolijke voorkant, met zeepsop-belletjes in reliëf. Leuk om te ...lees verder "Hoe verstop je een giraf?" Hoe verstop je een giraf? is een heerlijk overdreven en humoristisch voorleesverhaal. Van meervoudig prijswinnaar Michelle Robinson en Claire Powell. Dit is een 'Hoe verstop je een giraf?' van Michelle Robinson en Claire Powell is even grappig als origineel. De titel verraadt al dat je een verhaal vol humor kunt verwachten. Op het omslag zien we de giraf verstopt in een bad vol schuim; alleen zijn kop met badmuts steekt erbovenuit. Hoe verstop je een giraf? is er zo eentje… Als je een giraf in plaats van een goudvis wint op de kermis, heb je vast een probleem. Het meisje in dit verhaal heeft zo'n probleem. Boze ouders, want de giraf moet gaan. En toch verzin je vanalles om die giraf in huis te verstoppen…Maar of dat lukt? Wat als je geen goudvis, maar een echte giraf wint op de kermis? Daar zijn je ouders allicht niet blij mee. Dus moet je die verstoppen, bedenkt het meisje dat de hoofdrol speelt in Hoe verstop je een giraf? Dat zorgt ...

INFORMATIE

AUTEUR
Michelle Robinson
DIMENSIE
7,23 MB
BESTANDSNAAM
Hoe verstop je een giraf?.pdf

OMSCHRIJVING

Hilarisch prentenboek over een meisje dat een giraf als huisdier wil houden. Ze moet haar ouders ervan overtuigen dat het dier best bij hen kan wonen. Op de kleurrijke illustraties is veel te zien!Hoe verstop je een giraf? is een heerlijk overdreven en humoristisch voorleesverhaal. Van meervoudig prijswinnaar Michelle Robinson en Claire Powell.Wat zou je doen met een giraf als huisdier? Verstoppen voor je ouders! Maar hoe? In de achterbak van de auto proppen? Of in de badkuip? Hem vermommen als zwabber? Misschien kun je hem toch beter in schutkleuren verven?Dit is een heerlijk nonsensverhaal van het beste soort!

Wil je het boek lezen?Hoe verstop je een giraf? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michelle Robinson. Lezen Hoe verstop je een giraf? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN